Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Μένει και στηρίζει η “Αναδομώ”!

ΠΑΟΚ: Μένει και στηρίζει η “Αναδομώ”!

Πιστή υποστηρίκτρια του ΠΑΟΚ παραμένει για 7η συνεχή χρονιά η εταιρία “Αναδομώ”, σε μια χορηγία που είναι ιδιαίτερα σημαντική στην κρίσιμη οικονομικά περίοδο που περνάει ο δικέφαλος.

Ο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας και ιδιοκτήτης της εταιρίας Νίκος Κωνσταντινίδης, είχε αποφασίσει από καιρό να εξακολουθήσει να στηρίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση:

ΠΑΟΚ και «ΑΝΑΔΟΜΩ» μαζί για 7η χρονιά

Η «ΑΝΑΔΟΜΩ» συνεχίζει να στηρίζει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς η συνεργασία της με την ομάδα μας ανανεώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Η «ΑΝΑΔΟΜΩ» συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ως επίσημος υποστηρικτής και στηρίζει με ακόμα μεγαλύτερο πάθος την προσπάθεια της ομάδας μας, ιδιαίτερα φέτος, σε μια δύσκολη στιγμή.

Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρεία που ίδρυσε ο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας μας, κ. Νίκος Κωνσταντινίδης, ξεκίνησε το 2013, με την «ΑΝΑΔΟΜΩ» να αναλαμβάνει την κατασκευή του μουσείου στην αίθουσα VIP (2015), αλλά και την ανακατασκευή της θύρας των επισήμων, η οποία φέρει την ονομασία «VIP LOUNGE ΑΝΑΔΟΜΩ»(2018). Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, η συνεργασία έχει αποκτήσει και κοινωνικό χαρακτήρα με διάφορες κοινές δράσεις των δύο πλευρών.

Το εταιρικό προφίλ της ΑΝΑΔΟΜΩ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1993 υπό την μορφή ατομικής επιχείρησης για να λάβει την τελική της νομική μορφή το 2003.

Πλέον η ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ με μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, με εμπειρία χρόνων προσφέρει σίγουρες λύσεις για την επένδυσή σας στην Ελλάδα. Εκπόνηση Μελετών για έκδοση κάθε κατηγορίας Αδειών. Άδεια Λειτουργίας Άδεια Εγκατάστασης Προσθήκη σε υφιστάμενο κτήριο. Νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων κατασκευών και ημιυπαίθριων χώρων. Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών σας παρέχει τη σίγουρη και γρήγορη λύση για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Υπέρβαση που δικαιούμασταν η Ευρώπη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ μίλησε για όλα. Ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε σε ραδιο…