Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι δυσκολίες, τα λάθη και τα “ψώνια” από το… κάτω ράφι

Οι δυσκολίες, τα λάθη και τα “ψώνια” από το… κάτω ράφι

paok flevarakis

Πρώτο απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Ζέιν Νόουλς… Ενας παίκτης που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην Α2 Γαλλίας. Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση του Ανταμ Σμιθ για να γίνει επίσημα “ασπρόμαυρος”. Ο συγκεκριμένος αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 Ιταλίας. Οπως γίνεται κατανοητό, ο Κώστας Φλεβαράκης δεν μπορεί να “κοιτάξει” από το πάνω ράφι αλλά είναι αναγκασμένος να δει στο… κάτω ράφι, μήπως βρει “λαβράκια”.

Οι δυσκολίες στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλες, εκφράζεται μεγάλη δυσπιστία από πλευράς παικτών για το οικονομικό μιας και την τελευταία διετία υπάρχει ασυνέπεια από την ΚΑΕ και το μόνο που… σώζει τον “Δικέφαλο” είναι το Champions League. Η συμμετοχή στην διοργάνωση αποτελεί κίνητρο για αρκετούς παίκτες προκειμένου να πουν το “ναι” στον ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος” έχει φτάσει σε ένα σημείο να μην έχει ένα μπάτζετ που να μπορεί να κινηθεί άνετα αφού τα λάθη των ανθρώπων του τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολλά. Τόσο από την πλευρά Πρέλεβιτς, όσο και από τον τιμ μάνατζερ αλλά και τον τεχνικό διευθυντή. “Εκτίναξαν” το μπάτζετ μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, οι εκτιμήσεις που έγιναν ήταν λάθος σε πολλές περιπτώσεις και όλα αυτά έχουν συνέπεια αυτή την στιγμή ο Φλεβαράκης να μην μπορεί να “κοιτάξει” παίκτες με υψηλό κασέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…