Κεντρική Basket League Ο γεμάτος Ηρακλής και η ώρα του μονταρίσματος!

Ο γεμάτος Ηρακλής και η ώρα του μονταρίσματος!

ira1

Δυο φιλικά παιχνίδια έδωσε ο Ηρακλής με Ανατόλια και Ολυμπιακό, ψάχνοντας μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών το δικό του momentum στην Α1. Ταβάνι είναι η 28η του Σεπτέμβρη, για να έτοιμος στο Πρωτάθλημα.

Εχουμε και λέμε. Περιφέρεια: Ζάρας, Σούλερ, Χάνλαν, Οκερεαφόρ, Σμίθ και Καλαϊτζίδης. Στους φόργουορντ και στους ψηλούς Κακαρούδης,Μανωλόπουλος, Γκάρετ, Καββαδάς και Ντέιβις.Αν μη τι άλλο ένα γεμάτο ρόστερ, που γεννάει προσδοκίες και απαιτήσεις.

Η ομάδα 100% αλλαγμένη και με μόνο δύο παίκτες από την περσινή περίοδο, που έχουν όμως παραστάσεις Α1. Ο Γιάννης Καστρίτης ίσως και να έχει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Μια δικιά του ομάδα, μία διοίκηση που δε του είπε όχι σε ότι του ζήτησε και ένα υψηλό κίνητρο, να καθιερωθεί ξανά ο Ηρακλής στην Α1.

Χρόνος δεν υπάρχει ιδιαίτερος, όμως υπάρχουν πολλά παιχνίδια για ρόλους και χημεία. Ο Ηρακλής έχει ένα γεμάτο ρόστερ, έχει στελεχωθεί σε όλα τα επίπεδα με ανθρώπους-κλειδιά (τεχνικό διευθυντή, μάνατζερ, γραφείο Τύπου κ.α.), θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και μια αχτύπητη έδρα, το Ιβανώφειο. 

Τα λάθη πάντα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτός ο Ηρακλής δείχνει ικανός για το κάτι παραπάνω πλην της παραμονής. Ταμείο στο τέλος της σεζόν!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…