Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Φλεβαράκης ευχαρίστησε το τμήμα πάλης για την αγορά διαρκείας

Ο Φλεβαράκης ευχαρίστησε το τμήμα πάλης για την αγορά διαρκείας

paok flevarakis

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολη, το μπάτζετ πολύ “σφιχτό” μετά τα λάθη της τελευταίες διετίας και στον “Δικέφαλο” περιμένουν μέχρι και την… στήριξη άλλων τμημάτων του συλλόγου για να “έρθουν” κάποια ευρώ. Ο Κώστας Φλεβαράκης ευχαρίστησε το τμήμα πάλης του συλλόγου για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Με μία συμβολική, όσο και ουσιαστική κίνηση αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ, υλοποίησε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φράση… «είναι ώρα για πράξεις» στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

O έφορος του τμήματος Χάρης Μάλλιος, που πριν τρία χρόνια και χωρίς δεύτερη σκέψη παραχώρησε στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ όλη την συλλογή του από παλιούς αγώνες μπάσκετ του ΠΑΟΚ και 13 βιβλιοδετημένους τόμους από το περιοδικό ΤΡΙΠΟΝΤΟ, υλοποίησε ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη την υπόσχεση του για έμπρακτη στήριξη. Μετά την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, επισκέφθηκε και την προπόνηση της ομάδας μπάσκετ μαζί με τους παλαιστές Αβραάμ Σωτηριάδη, Γιώργο Σωτηριάδη, Αρχοντή Ξούρα, Σταύρο Ξούρα και Χρήστο Θεοδωράκη και όλοι μαζί συναντήθηκαν με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ Κώστα Φλεβαράκη και συνομίλησαν μαζί του, εκφράζοντας την στήριξη τους.

Ο Κώσττας Φλεβαράκης μάλιστα σχολίασε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε δίπλα μας και κάνετε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο πράξη αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στην ομάδα. Δείχνετε με πράξεις την στήριξή σας και την καθολική συσπείρωση που πρέπει να υπάρχει από όλους γύρω από την ομάδα αυτές τις στιγμές»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…