Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μποσγανά: “Το ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι”

Μποσγανά: “Το ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι”

ethniki korasides ellada tourkia

Η Έλενα Μποσγανά ήταν από τα βασικότερα σημεία αναφοράς της Εθνικής Κορασίδων στη νίκη της επί της Τουρκίας. Η Ελληνίδα φόργουορντ άφησε το παιχνίδι με 29 πόντους, 16 ριμπάουντ, αλλά και πέντε κλεψίματα, με την ομάδα συνολικά να έχει μια πολύ καλή παρουσία στο παρκέ.

«Ήμασταν πολύ καλά και αλήθεια, το ευχαριστηθήκαμε πολύ, μα πάρα πολύ το παιχνίδι. Το περιμέναμε πως και πως ένα μήνα τώρα! Να έρθει η ώρα να παίξουμε. Πιστεύω πως φάνηκε κιόλας αυτή η ανυπομονησία που έχουμε. Χάσαμε διαφορές. Επιστρέψαμε, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Γίνονται αυτά σε κάθε πρεμιέρα όμως και πλέον το γνωρίζουμε».

Η Μποσγανά αποδίδει τη νίκη στην ομάδα: «Πιστεύω πως είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και όπως είδατε παρά το ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος, γιατί προσπαθήσαμε όλες μαζί».

Μία νίκη δεν σημαίνει κάτι και η Μποσγανά το γνωρίζει καλά: «Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε συνέχεια με πρώτη «στάση» το παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία. Είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά πιστεύω πως στην Α’ Κατηγορία είναι όλες οι ομάδες έτσι. Τη νιώθουμε ήδη τη διαφορά, την είδαμε σήμερα και θα τη δούμε και στη συνέχεια, οπότε παίξουμε κι εμείς να ανταποκριθούμε σε αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…