Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μπαζίνας:”Κρίμα, είμασταν κοντά”

Μπαζίνας:”Κρίμα, είμασταν κοντά”

Η Εθνική Παίδων φαινόταν να κρατά τη νίκη στα χέρια της απέναντι στη Γαλλία, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο άφησε να της ξεγλιστρήσει από τα χέρια. «Κρίμα… Βρεθήκαμε πολύ κοντά», σχεδόν μονολογεί ο Θανάσης Μπαζίνας, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Δεν μένει όμως για πολύ στο σημερινό παιχνίδι και στο αποτέλεσμα. Ξέρει πως υπάρχει συνέχεια.

«Δώσαμε μια μάχη σε όλο το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του και πιστεύω πως θα φανεί πως αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε και παρουσιαζόμαστε πιο «δεμένοι» ως ομάδα».

Η πορεία αυτή είναι που τον κάνει να βλέπει… διαφορετικά τον επόμενο, ξεχωριστό έτσι κι αλλιώς, αγώνα: «Βρισκόμαστε μπροστά στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα. Θα χτυπήσουμε δυνατά εκεί και βλέπουμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της διοργάνωσης και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε».

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι αντίπαλοι είναι απλά πιο ψηλοί από την ελληνική ομάδα δεν ανησυχεί τον Μπαζίνα: «Δεν πειράζει! Το αντισταθμίζουμε παίζοντας με ψυχή και μυαλό. Ζούμε μια πολύ καλή εμπειρία εδώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Ο καθένας ξεχωριστά, αλλά ως ομάδα. Μπορεί να είναι πιο ψηλές κάποιες ομάδες, αλλά εμείς πιστεύουμε στη δική μας και συνεχίζουμε!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Στην Εθνική Γερμανίας Μπάσκετ ο Γκόρντον Χέρμπερντ

Ο Καναδός προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ, ανέλαβε την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Γερμανίας. Ο …