Κεντρική Basket League Κολοσσός Κολοσσός: Ρεκόρ διαρκείας σε 4 μέρες!

Κολοσσός: Ρεκόρ διαρκείας σε 4 μέρες!

Ο κόσμος της Ρόδου επιβραβεύει την ομάδα του Κολοσσού για την προσπάθεια και τις μεταγραφές κάνοντας ρεκόρ στα διαρκείας 4 μόλις ημέρες μετά την έκδοση τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

Μέσα σε 4 μέρες από την επίσημη έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ,οι κρατήσεις και αγορές θέσεων για την νέα αγωνιστική χρονιά, έχουν περάσει τις 200 ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο!

Ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζουν τα νέα οικογενειακά πακέτα καθώς οι γονείς πλέον επιλέγουν προκαθορισμένη θέση για τα παιδιά τους.

Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση του κοινού, έπειτα από τα πολυάριθμα τηλεφωνήματα στα γραφεία του Κολοσσού Ρόδου Η Hotels, για τη δράση «διάλεξε τη θέση σου από κοντά» και στις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις για το Σάββατο 17 Αυγούστου (11:00- 14:00) αλλά και κάθε Τρίτη και Πέμπτη (15:30- 17:30) και Σάββατο (11:00 – 14:00) οι οποίες αναπροσαρμόστηκαν λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος.

Αποδεικνύεται ότι το φίλαθλο κοινό της Ρόδου αναγνωρίζει την όλη προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νέο σύγχρονο γήπεδο και συνδράμει με κάθε τρόπο στη νέα εποχή του Κολοσσού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Στη Ρόδο ο Σπάισερ

Σε ρυθμούς Καλίκ Σπάισερ κινούνται στον Κολοσσό. Ο 26χρονος Αμερκικανός σέντερ έφτασε στη …