Κεντρική A2 Καρδίτσα: Στο τεχνικό τιμ ο Χασιώτης (pic)
A2

Καρδίτσα: Στο τεχνικό τιμ ο Χασιώτης (pic)

Η Καρδίτσα συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας χρονιάς και φροντίζει να ενισχύσει εκτός από το ρόστερ της και το τεχνικό τιμ της. Συγκεκριμένα, στο πλευρό του Κώστα Κομποδιέτα θα είναι ο Γιάννης Χασιώτης, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είναι στις Ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Ο Γιάννης Χασιώτης στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ένταξη του προπονητή Γιάννη Χασιώτη στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, ως συνεργάτη του Κώστα Κομποδιέτα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ανδρών.
Με δεδομένη την επιτυχημένη παρουσία του στις ακαδημίες του Α.Σ.Κ. τις δυο τελευταίες περιόδους, ο Γιάννης Χασιώτης ενεργοποειίται και στην ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα θα έχει την ευθύνη αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών, που ενισχύονται και διευρύνονται, μετά και τη συνεργασία με την Κ.Β.Α.

Ο Γιάννης Χασιώτης είναι πρώην αθλητής μπάσκετ και προπονητής από το 2006. Είναι μέλος του ΣΕΠΚ, κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας. Από το 2006 έως το 2017 εργάστηκε ως προπονητής στις ακαδημίες του Πρωτέα Γρεβενών και από το 2013 μέχρι και το 2017, ήταν πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το 2017 εντάχθηκε στον Α.Σ.Κ. αναλαμβάνοντας προπονητής στις ακαδημίες, οδηγώντας πέρυσι την παιδική και εφηβική ομάδα στην κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων του ν.Καρδίτσας. Πέρυσι, είχε την ευθύνη της ατομικής βελτίωσης των αθλητών της ανδρικής ομάδας, στην οποία θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο τη νέα χρονιά, παράλληλα με την ανάπτυξη του προγράμματος των ακαδημιών του Α.Σ.Κ.

Με την προτετοιμασία να ξεκινά στις 19 Αυγούστου, σύντομα θα ανακοινωθεί και η πλήρης σύνθεση του τεχνικού τιμ της ομάδας, αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Μπουρούσης – «Πήρα την απόφαση γιατί είδα μια σωστή προσπάθεια»

O Γιάννης Μπουρούσης παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία ανέφερε τους λόγους για τους …