Κεντρική A2 Καρδίτσα: Παραμένει στο τεχνικό τιμ ο Μίσσας (pic)
A2

Καρδίτσα: Παραμένει στο τεχνικό τιμ ο Μίσσας (pic)

Κάτοικος Καρδίτσας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Μίσσας. Ο Έλληνας τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Καρδίτσας και θα μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τεχνικό τιμ, αυτήν τη φορά σαν συνεργάτης του Κώστα Κομποδιέτα.

Αναλυτικά:

“Συνεχίζει στο τεχνικό τιμ του Α.Σ.Κ. ο Γιάννης Μίσσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μίσσα.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, ως συνεργάτης του Κώστα Κομποδιέτα. Στην περυσινή πρώτη του σεζόν ως προπονητής, ο Γιάννης πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα και φέτος θα έχει σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της ομάδας, ως μέλος του τεχνικού τιμ στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Γιάννης Μίσσας αγωνίστηκε ως αθλητής στο Γ.Σ.Καρδίτσας αλλά και στον Ολυμπιακό Καρδίτσας, ενώ από πέρυσι ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, αλλά και απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Γ.Αθλητισμού και μέλος του ΣΕΠΚ.

Ο σύλλογός μας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής μας, δίνοντας την ευκαιρία σε φιλόδοξους Καρδιτσιώτες προπονητές να δοκιμαστούν σε υψηλό επίπεδο, να εξελιχθούν και να εργαστούν σε επαγγελματικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα, από την προσεχή περίοδο ο Γιάννης Μίσσας θα συμμετέχει και στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών και στην υλοποίση του προπονητικού προγράμματος για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 Εθνική: Οι 10 πρώτοι σκόρερ

Ανακατατάξεις είχαμε στον πίνακα των σκόρερ μετά το τέλος και της 3ης αγωνιστικής της Α2 Ε…