Κεντρική Γυναίκες Γυναικών: Ξεκίνησε την προετοιμασία

Γυναικών: Ξεκίνησε την προετοιμασία

ea727a5adcb2a235f67f014121c4bcd0 XL

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των φιλικών που θα δώσει στην Κίνα (16-18/8) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ η ανανεωμένη Εθνική Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει μια μίνι προετοιμασία λίγων ημερών και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κίνα όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Από το προσκλητήριο του Βασίλη Μασλαρινού απουσίαζε η δικαιολογημένα η Χριστίνα Αναστασοπούλου η οποία έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα 3Χ3 U18.

O ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τον προσεχή Νοέμβριο για τα προκριματικά του ευρωμπάσκετ 2021.

Μιλώντας για την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γυναικών ο Βασίλης Μασλαρινός σημείωσε:

«Ο στόχος αυτής της πρώτης κλήσης είναι διπλός. Αρχικά να δούμε κάποια κορίτσια που ήταν ή είναι βασικά μέλη μικρότερων εθνικών ομάδων και χρησιμοποιώντας τα φιλικά παιχνίδια στην Κίνα να δούμε κάποια πράγματα τα οποία θα μας χρησιμεύσουν για την πρώτη επίσημη υποχρέωση μας.

Η Εθνική Γυναικών μετά από μια δεκαετία με πολλές επιτυχίες περνάει σταδιακά σε μια ανανέωση. Το θετικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε εξωαγωνιστική περίοδο τα κορίτσια έχουν πολλή διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Αυτές τις ημέρες θα δουλέψουμε στο πλάνο που έχουμε, θα δούμε τα κορίτσια από τις μικρές εθνικές και θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στην Κίνα για το μελλοντικό μας πλάνο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…