Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ευσταθιάδης:”Ωραίο συναίσθημα να παίζεις για την πατρίδα σου”

Ευσταθιάδης:”Ωραίο συναίσθημα να παίζεις για την πατρίδα σου”

Στενοχωρημένος, αλλά και γεμάτος από τις νέες εμπειρίες είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Γιάννης Ευσταθιάδης μετά την ήττα από την Τουρκία, με την οποία ολοκλήρωσε την αποστολή της η Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16.

«Είμαι στενοχωρημένος, όπως και όλοι, γιατί θέλαμε αυτή τη νίκη. Δεν μας βγήκε όπως θέλαμε και μια νίκη που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στο παγκόσμιο του 2020 δεν καταφέραμε να την πάρουμε. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι».

Μέσα στην… πίκρα για την ήττα, ο Ευσταθιάδης βλέπει και τα θετικά της υπόθεσης: «Πήραμε πολλές εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν ως παίκτες να γίνουμε καλύτεροι. Να φτάσουμε σε ένα ανώτερο επίπεδο. Όσα ζήσαμε εδώ απλά μας ωθούν να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, γιατί είδαμε το επίπεδο που υπάρχει και σε ατομικό κα ισε ομαδικό επίπεδο. Θέλουμε να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά και να παίξουμε και πάλι σε μια μεγάλη τέτοια διοργάνωση».

Για τον ίδιο το συναίσθημα του να αγωνίζεται με την Εθνική Ομάδα, είναι ξεχωριστό και το βίωσε για πρώτη φορά, όπως και σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του: «Είναι ωραίο να βρίσκεσαι εδώ, να αγωνίζεσαι με την Εθνική Ομάδα. Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις για την πατρίδα σου. Οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να ξαναζήσει αυτή την εμπειρία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Μιλς: “Είμαι 100% δεσμευμένος με την Εθνική, θα είμαι στο Τόκιο”

Με τον Πάτι Μιλς να δίνει κανονικά το παρών θα παρουσιαστεί η Εθνική Αυστραλίας στους Ολυμ…