Κεντρική Γ' Εθνική Επέστρεψε κι επίσημα στις Εθνικές Κατηγορίες ο Μίλωνας!

Επέστρεψε κι επίσημα στις Εθνικές Κατηγορίες ο Μίλωνας!

milon milonas

Ο Μίλωνας επιστρέφει εκεί, που ανήκει, καθώς τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί κι επίσημα στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έστειλε πρόσκληση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία φυσικά και την αποδέχτηκε. Οι κόποι του Μίλωνα άρχισαν να αποδίδουν και οι Νεοσμυρνιώτες σιγά σιγά θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα στα υψηλά πατώματα του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Τα καλύτερα έρχονται!

Είναι οριστικό. Ο Μίλωνας με την οριστική επιβεβαίωση της ΕΟΚ ανεβαίνει στην Γ εθνική και αφήνει πίσω τα πέτρινα χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα. Άλλωστε η θέση ενός Συλλόγου με την πλούσια ιστορία και την παράδοση δεκαετιών στα εθνικά πρωταθλήματα, όπως αυτή του Μίλωνα είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό team και φυσικά οι παίκτες, λειτουργώντας σε οικογενειακό κλίμα από την πρώτη ημέρα, πίστεψαν από την αρχή στην άνοδο.

Η διοίκηση του Συλλόγου θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να καθιερωθεί ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες με το βλέμμα στραμμένο πάντοτε στην εξέλιξη την πρόοδο και την ανοδική πορεία του Μίλωνα.

Πλέον ο Σύλλογος μας, με την έναρξη της σεζόν καλεί όλους τους φιλάθλους και τους φίλους του μπάσκετ, να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας γεμίζοντας το γήπεδο όπως έκαναν και την προηγούμενη χρονιά.

Πάμε μαζί γιατί τα καλύτερα έρχονται…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…