Κεντρική Β' Εθνική Έκανε το κόλπο γκρόσο με Βασίλη Τόλια

Έκανε το κόλπο γκρόσο με Βασίλη Τόλια

vasilis tolias doukas

Βασίλης Τόλιας ύστερα από αρκετά χρόνια στον Πανιώνιο αποχώρησε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δούκα. Ο ΑΣΕΔ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΣΕΔ έκανε το «κόλπο γκρόσο» και κατάφερε να κάνει δικό του τον ταλαντούχο Βασίλη Τόλια (2002, 2,02μ.). Ο νεαρός αθλητής, που το καλοκαίρι αποτέλεσε διακαή πόθο ιστορικών Συλλόγων, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Δούκα.

Μπορεί να είναι μόλις 17 ετών όμως το μέλλον του ανήκει καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με αστείρευτο ταλέντο που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα του Πανιωνίου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του φημίζεται για το «φαρμακερό» σουτ και μάλιστα πέρυσι στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Ο Βασίλης Τόλιας θα ενισχύσει την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Δούκα και παράλληλα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην εφηβική.

Οι προπονητές των δύο τμημάτων, Κώστας Αγγέλου και Κώστας Τελάκης δηλώνουν ικανοποιημένοι με αυτή τη μεταγραφική εξέλιξη καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο 16χρονος αθλητής ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία που έχει «χαράξει» πλέον ο Σύλλογος.

Η οικογένεια του ΑΣΕ Δούκα καλοσωρίζει τον Βασίλη Τόλια στην ομάδα και του εύχεται καλή αγωνιστική αλλά και μαθητική σεζόν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…