Κεντρική Γ' Εθνική Χρυσή συμφωνία!

Χρυσή συμφωνία!

prytaneion

Μια σπουδαία συμφωνία με το γνωστό εστιατόριο Πρυτανείον Gold έκλεισε ο Ερμής Σχηματαρίου.

Αναλυτικά:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το εστιατόριο ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD του Golden Hall στο Μαρούσι, ένα εκ των κορυφαίων εστιατορίων της Αθήνας. Το ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD θα είναι ο κεντρικός χορηγός του Ερμή Σχηματαρίου που θα εμφανίζει στην μπροστινή όψη της φανέλας και θα κοσμεί τις εμφανίσεις του συλλόγου για τη σεζόν 2019-20.

Η νέα εποχή του Ερμή Σχηματαρίου με το Νίκο Καφρίτσα στο διοικητικό σχήμα, φέρνει την ισχυροποίηση του συλλόγου τόσο αγωνιστικά και διοικητικά όσο και χορηγικά. Η αρχή γίνεται με το φημισμένο εστιατόριο ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD, το οποίο θα αποτελεί έναν εκ των κεντρικών χορηγών της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Σύντομη παρουσίαση του ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD

Το ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD είναι ο συνδυασμός της πολυτέλειας και της λάμψης με την γαστρονομική εμπειρία, για τις πιο απαιτητικές συνταγές μιας πλούσιας και ευφάνταστης μεσογειακής κουζίνας. Το ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ είναι πιστοποιημένο με σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο DIN EN ISO 22000:2005 (HACCP) και σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο DIN EN ISO 9001:2000 από την DQS Hellas θυγατρική εταιρία του εθνικού γερμανικού φορέα πιστοποίησης. Από το 2002 είναι ανελλιπώς προτεινόμενο από τον περίβλεπτο οδηγό MICHELIN, τη διεθνώς αναγνωρισμένη βίβλο των καλύτερων εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το γνωστό σε όλους μας ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα αναγνωρίστηκε ως σημείο αναφοράς για την Αθήνα από τη NEW YORK TIMES σε επανειλημμένα δημοσιεύματα (www.prytaneion.gr/gr/press.asp).

Το ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές των φίλων της μεσογειακής κουζίνας και του εξαιρετικού, άνετου χώρου, ενώ αποτελεί χώρο συναντήσεων και μία ευκαιρία για όσους θέλουν να συνδυάσουν τα ψώνια τους με την εκλεκτή κουζίνα του εστιατορίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…