Κεντρική Γυναίκες Αυτή είναι η ΜΕΝΤ της σεζόν 2019-20

Αυτή είναι η ΜΕΝΤ της σεζόν 2019-20

ment

H MENT παρουσίασε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας εν όψει της σεζόν 2019-20 και έχει δικαίωμα για μια ακόμη μεταγραφή, την οποία αναμένεται να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Αναλυτικά:

“ΨΑΡΕΛΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ: Έτος γέννησης: 2003. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές του Μαντουλίδη. Συνέχισε στις υποδομές του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τον Σεπτέμβριο του 2018 εντάχθηκε στη ΜΕΝΤ συμμετέχοντας στην ομάδα των κορασίδων και των γυναικών με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΚΑΣΘ και την άνοδο στην Α2.

ΣΩΜΑΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ: Έτος γέννησης: 2000. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αίαντα Αμυνταίου (Φλώρινα). Το 2016 έπαιξε σε ομάδα του Μονάχου (BC Hellenen München). Τον Σεπτέμβριο του 2018 εντάχθηκε στη ΜΕΝΤ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΚΑΣΘ και την άνοδο στην Α2.

ΑΒΡΟΝΙΔΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ: Έτος γέννησης: 2000. Ξεκίνησε στις υποδομές του Άρη. Με τις κορασίδες και νεανίδες του Άρη κατέκτησε 3 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ και 1η, 2η και 3η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια. Κατέκτησε επίσης 1 κύπελλο γυναικών ΕΚΑΣΘ και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Τον Σεπτέμβριο του 2018 εντάχθηκε στη ΜΕΝΤ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΚΑΣΘ και την άνοδο στην Α2.

Αποκτήθηκαν:
ΦΕΙΔΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ: Έτος γέννησης: 2002. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου. Με τις κορασίδες και νεανίδες του ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ και δύο φορές 2η και μία 3η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια. Με την ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου κατέκτησε 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα και συμμετείχε στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη τον Μάιο του 2019.

ΦΙΛΙΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ: Έτος γέννησης: 2002. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές της Κ.Α.Σ. Ν. Ραιδεστού. Συνέχισε στις υποδομές της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου. Με τις κορασίδες και νεανίδες του ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ και δύο φορές 2η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια. Με την ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου κατέκτησε 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα και συμμετείχε στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη τον Μάιο του 2019.

ΜΟΥΜΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Έτος γέννησης: 2001. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές της Μ.Ε.Ν.Τ. Συνέχισε στις υποδομές του Μαντουλίδη. Με τις κορασίδες και νεανίδες του ΠΑΟΚ κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ, μια 2η και μια 3η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΚΑ ΡΩΞΑΝΗ: Έτος γέννησης: 2000. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές του Ε.Ο. Σταυρούπολης. Με τις κορασίδες και νεανίδες του Άρη κατέκτησε 3 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ και 1η, 2η και 3η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια. Κατέκτησε επίσης 1 κύπελλο γυναικών ΕΚΑΣΘ και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Με την ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου κατέκτησε 2 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα. Συμμετείχε στη προετοιμασία των μικρών εθνικών ομάδων και στην εθνική κορασίδων. Υποτροφία στο Utah State University το 2018-19.

ΓΙΑΝΝΟΥΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: Έτος γέννησης: 2000. Ξεκίνησε στις υποδομές του Άρη. Με τις κορασίδες και νεανίδες του Άρη κατέκτησε 5 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ, δυο φορές 1η, μια 2η και μια 3η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια. Κατέκτησε επίσης 1 κύπελλο γυναικών ΕΚΑΣΘ και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Συμμετείχε στις εθνικές ομάδες των κορασίδων και των νεανίδων.

ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑ: Έτος γέννησης: 1999. Ξεκίνησε στις υποδομές του Αχιλλέα Τριανδρίας. Συνέχισε στις υποδομές της Θέρμης και του Ηρακλή. Με τις κορασίδες και νεανίδες του Άρη κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ και 1η και 2η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια. Κατέκτησε επίσης 1 κύπελλο γυναικών ΕΚΑΣΘ και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Συνέχισε στην γυναικεία ομάδα της Θέρμης.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ: Έτος γέννησης: 1999. Ξεκίνησε στις υποδομές του Αχιλλέα Θερμαϊκού. Αγωνίστηκε για 6 χρόνια σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Υποτροφία στο Mineral Area College τα 2 τελευταία χρόνια από όπου επέστρεψε αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

ΤΖΙΟΤΖΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ: Έτος γέννησης: 1998. Ξεκίνησε στις υποδομές του Αχιλλέα Τριανδρίας. Συνέχισε στις υποδομές και τη γυναικεία ομάδα του Βίκτωρα. Με τις κορασίδες και νεανίδες του Άρη κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ και 1η και 2η θέση σε αντίστοιχα πανελλήνια. Κατέκτησε επίσης 1 κύπελλο γυναικών ΕΚΑΣΘ και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Με την ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Με τη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή κατέκτησε 1η και 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α2. Με τη γυναικεία ομάδα του Ν. Ρυσίου κατέκτησε την 3η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α2. Συμμετείχε στις εθνικές ομάδες των παγκορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών.

ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ: Έτος γέννησης: 1995. Ξεκίνησε στις υποδομές της Μ.Ε.Ν.Τ. και συμμετείχε σε μίνι, κορασίδες, νεανίδες, και γυναικείο. Συνέχισε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Α.Ε. Πυλαίας στην Α2 γυναικών και στην Ισπανική ομάδα C.b. ilicitano. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου με την οποία κατέκτησε δυο φορές την 3η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α2.

Αποχώρησαν:
Πεταχτή Κατερίνα, Ακσεχέρογλου Βασιλική, Παπαρέντη Σοφία, Κοκκίνου Πελαγία, Κοματσιούλη Κλεανθή, Σταμούλη Ιωάννα, Τρυφωνίδου Μαρία, Γκαβέζου Ουρανία, Καλογρίδου Μαρία.

Η ομάδα μας έχει δικαίωμα για μια ακόμη μεταγραφή, την οποία αναμένεται να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Κλείνοντας τον κύκλο της φετινής χρονιάς το γυναικείο τμήμα της Μ.Ε.Ν.Τ. ευχαριστεί τις αθλήτριες που δεν θα συνεχίσουν, για την πολύτιμη προσφορά τους στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.και εύχεται στα κορίτσια που στελεχώνουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 υγεία, υπομονή και δύναμη ώστε να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο έργο τους που είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Επίσης, το Δ.Σ. της Μ.Ε.Ν.Τ. εύχεται στην αθλήτρια του Κωφοκώτσιου Μελίνα, η οποία φεύγει σε λίγες μέρες για την Αμερική με υποτροφία, καλές σπουδές με υγεία και κάθε επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…