Κεντρική A2 Αποδέχτηκε και επίσημα την πρόσκληση το Παγκράτι
A2

Αποδέχτηκε και επίσημα την πρόσκληση το Παγκράτι

Το Παγκράτι θα αγωνίζεται και επίσημα πλέον στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η ομάδα κατάφερε να αποδεχτεί την πρόσκληση ύστερα από τη συμφωνία της διοίκησης με τον Νικόαλο Μακρόπουλου, που είναι πρόεδρος και κύριος μέτοχος της εταιρίας “Ευρώπη Ασφαλιστική”.

Αναλυτικά:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου ύστερα από την επίσημη πρόσκληση της ΕΟΚ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως αποδέχεται την πρόσκληση της συμμετοχής.

Η απόφαση αυτή, που λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης προς την ιστορία του σωματείου αλλά και προς την αναγκαιότητα διατήρησης πλήρους αξιοπιστίας προς κάθε τρίτο, κατέστη εφικτή ύστερα από την πολύ σημαντική συμφωνία που επήλθε μεταξύ της διοίκησης του ΑΟ Παγκρατίου και του κου Νικόλαου Α. Μακρόπουλου προέδρου και κύριου μετόχου της εταιρίας «Ευρώπη Ασφαλιστική».

Ο κος Νικόλαος Μακρόπουλος που εκτός από γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας είναι και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων αλλά και κάτοικος Παγκρατίου, μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με στελέχη της διοίκησης του συλλόγου στις οποίες αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα , αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα μπάσκετ ανδρών σε μία επιτυχημένη παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία και τον σύλλογο εν γένει σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Με αυτό το όραμα προτίθεται να συμμετάσχει ενεργά στο διοικητικό σχήμα του σωματείου και να ηγηθεί της πορείας του με την αμέριστη φυσικά συνδρομή όλων όσων μέχρι σήμερα στήριξαν τον ΑΟΠ.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Παγκρατίου τον κο Νικόλαο Μακρόπουλο κι ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η συνεργασία να είναι μακρόχρονη και αποδοτική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Δόξας: «Στην Πάρνηθα δεν κολλάει, στο μπάσκετ κολλάει…» (pic)

Το μπάσκετ εξακολουθεί να μένει στον… πάγο, αλλά ο κόσμος μπορεί να πάει κανονικά στ…