Κεντρική Basket League Από τον Ήφαιστο στον Ηρακλή! Νέο “χτύπημα” από τον Γηραιό

Από τον Ήφαιστο στον Ηρακλή! Νέο “χτύπημα” από τον Γηραιό

MANOLOPOULOS

Ο Ηρακλής συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προσθέτοντας ακόμα έναν ποιοτικό και συνάμα έμπειρο παίκτη στο ρόστερ του.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του Γηραιού τη νέα σεζόν. Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ με ύψος 2.08 και ικανότητα και στο μακρινό σουτ αγωνίστηκε πέρσι στον Ήφαιστο Λήμνου και πρόπερσι στην Κύμη.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Μανωλόπουλο (32, 2.08) για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στην Basket League.

➡️ Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ με ύψος 2.08 και ικανότητα και στο μακρινό σουτ αγωνίστηκε πέρσι στον Ήφαιστο Λήμνου και πρόπερσι στην Κύμη, όπου είχε προπονητή τον Γιάννη Καστρίτη και μέσο όρο 9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 41% στα τρίποντα.

➡️ Ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος έχει περάσει από τα Τμήματα Υποδομής του ΗΡΑΚΛΗ σε νεαρή ηλικία, αποτελεί άλλη μια μεταγραφική κίνηση για την Ομάδα μας, η οποία συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Του ευχόμαστε καλή τύχη και με υγεία πάντα να έχει μια επιτυχημένη σεζόν στην πιο ιστορική Ομάδα του Πρωταθλήματος.

➡️ Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη ΧΑΝΘ για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ από το 2003 έως το 2007. Έπειτα πέρασε από την Ισπανία όπου αγωνίστηκε στις ακόλουθες ομάδες: Μαγιόρκα, Παλένσια και Βίγκο ενώ στο μεσοδιάστημα της χρονιάς του 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

➡️ Από το 2009 έως το 2011 “μετακόμισε” στη Ρόδο όπου έπαιξε για τον Κολοσσό Ρόδου ενώ τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Τη χρονιά 2012-2013 αποτέλεσε μέλος της Καβάλας και την επόμενη χρονιά(2012-2013) του Ίκαρου Χαλκίδας. Το 2014 επέστρεψε στον Κολοσσό Ρόδου όπου έμεινε έως το 2016.

➡️ Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στα Τρίκαλα ενώ την προπερσινή σεζόν ήταν παίκτης της Κύμης. Πέρσι αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…