Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Από την Ασπίδα Ξάνθης στον ΠΑΟΚ (pic)

Από την Ασπίδα Ξάνθης στον ΠΑΟΚ (pic)

Η Ασπίδα Ξάνθης κάνει εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής της και αυτό φαίνεται από το ενδιαφέρον των ομάδων για τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ζήνων Φαρχάτ, ο οποίος ξεχώρισε με τις ομάδες Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της Ασπίδας και πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

“Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος αθλητής της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ έκανε ένα μεγάλο βήμα στην αθλητική του πορεία, κάτι που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδοχής της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Ο Ζήνων Φαρχάτ (2003, γκαρντ), ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί θετικά στην τιμητική πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με χαρά και ικανοποίηση αποχαιρετάει τον Ζήνωνα.
Ζήνωνα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κατάκτηση όλων των στόχων σου. Είμαστε σίγουροι πως με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα τα καταφέρεις.

Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θα παρακολουθεί την εξέλιξη σου και θα χαίρεται με την πρόοδο και τις προσωπικές και αθλητικές σου επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Χατζόπουλος: Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλο brand name, πρέπει να παίζει στην Ευρώπη»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο κρατικό κανάλι για την αύξηση μετ…