Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αντετοκούνμπο: “Τα υπόλοιπα παιδιά παίζουν μαζί καιρό, έπρεπε να βρούμε χημεία”

Αντετοκούνμπο: “Τα υπόλοιπα παιδιά παίζουν μαζί καιρό, έπρεπε να βρούμε χημεία”

giannis antetokounmpo ellada servia

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στα χρήσιμα συμπεράσματα της Εθνικής Ανδρών από τη συμμετοχή στο τουρνουά «Άτλας» στην πόλη Σουτσόου εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα μας. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με διαφορετικά στοιχεία από μας, πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και στην άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τα φιλικά που δώσαμε στην Αθήνα και στην Κίνα να είναι αρκετά για μας, ώστε πλέον να κάνουμε αυτό που πρέπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίζοντας σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά.

«Το τουρνουά στην Κίνα ήταν σημαντικό, παίζοντας τρία ματς σε βοηθά να αποκτήσεις καλή χημεία. Τα υπόλοιπα παιδιά παίζουν μαζί εδώ και αρκετό καιρό, εγώ είχα να βρεθώ στην Εθνική δύο χρόνια και έπρεπε να βρούμε τη χημεία μας. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που παίζουν διαφορετικό στυλ μπάσκετ, που ήταν πολύ επιθετικές και σούταραν πολλά μακρινά σουτ. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε για το στόχο μας, τους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…