Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ανακοίνωσε Ρεντίφη ο Απόλλωνας (pic)

Ανακοίνωσε Ρεντίφη ο Απόλλωνας (pic)

alexandros rentifis apollonas smyrnis

Απόλλωνας Σμύρνης συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Ρεντίφη, ο οποίος την περασμένη σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑ με τη Νήαρ Ηστ.

Αναλυτικά:

“Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αλέξανδρος Ρεντίφης θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο 32χρονος νεοαποκτηθείς γκαρντ της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” πρόκειται για έναν απ’ τους πλέον… παραδοσιακούς σουτέρ στις μικρές κατηγορίες. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Γαλάτσι, όπου αγωνίστηκε μέχρι τα Εφηβικά, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στους Θρακομακεδόνες, στην πρώτη του εμπειρία σε επίπεδο ανδρών, με τους οποίους πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους, από την Γ’ ΕΣΚΑ στην Α’ ΕΣΚΑ, τη διετία 2007-2009! Την επόμενη σεζόν, ο πολύπειρος άσος μεταγράφηκε στον Νεοπεντελικό (2009-2010), για να επιστρέψει την αμέσως επόμενη χρονιά στους Θρακομακεδόνες.

Το 2011-2012 κατέβηκε πιο… νότια για λογαριασμό της Βουλιαγμένης (Α’ ΕΣΚΑΝΑ) και ένα χρόνο αργότερα… ανηφόρισε στα βόρεια προάστια για χάρη του Προμηθέα Χαλανδρίου (2012-2013, Α’ ΕΣΚΑ). Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 “μετακόμισε” λίγο πιο δίπλα, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Αγίου Θωμά στην Β’ ΕΣΚΑ, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Νέας Ιωνίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδό της στην Γ’ Εθνική (σ.σ. 1ος σε τρίποντα στο πρωτάθλημα)! Η σεζόν 2015-2016 αποτέλεσε την παρθενική του στις Εθνικές κατηγορίες, αφού αποκτήθηκε από τον Άρη Νικαίας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια (2016-2018) επέστρεψε στα δυτικά, αυτή τη φορά για την Αχαρνίς, με την οποία την πρώτη από τις δύο σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Τελευταίος του σταθμός προτού υπογράψει στον Απόλλωνα, ήταν η Νήαρ Ηστ, όπου κατέκτησε ακόμη μία άνοδο από την Β’ στην Α’ ΕΣΚΑ.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…