Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ανακοίνωσε Λαναρά το Ρέθυμνο

Ανακοίνωσε Λαναρά το Ρέθυμνο

rafail lanaras rethymno

Το Ρέθυμνο εκτός από το παρόν κοιτάει και το μέλλον και γι αυτό φρόντισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Ραφαήλ Λαναρά. Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής ξεχώρισε στα try outs, που έκανε η κρητική ομάδα και κέρδισε ένα συμβόλαιο με την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Ραφαήλ Λαναρά, για 3 χρόνια. Ο 18χρονος ταλαντούχος γκαρντ ήταν ο εκλεκτός που επιλέχθηκε από τους προπονητές της ομάδας μας, καθώς ξεχώρισε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα των try outs, το οποίο διεξήχθη 29 Ιουλίου με 4 Αυγούστου στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Ρεθύμνου.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΛΑΝΑΡΑ

Ο Ραφαήλ Λαναράς γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 2001 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε σε ηλικία 9 ετών στην Παλατιανή Καματερού τη σεζόν 2010/11, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια (2011-2013) φόρεσε τη φανέλα της Κερατέας. Την 3ετία 2013-2016 ενσωματώθηκε στο εξαιρετικό πρόγραμμα της Basketball Academy Club (B.A.C), για να πάρει μεταγραφή στον Ίκαρο Καλλιθέας (2016-2018), όπου έφτασε στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων το 2017. Την ίδια χρονιά συμμετείχε με την Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ που διεξήχθη στη Βουλγαρία, παίρνοντας την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Την περσινή χρονιά τον επέλεξε ο Προμηθέας Πάτρας, όπου μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στην Basket League, καταγράφοντας τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής απέναντι στην Κύμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…