Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Αγραβάνης: “Ανυπομονώ να κάνουμε κάτι σπουδαίο”

Αγραβάνης: “Ανυπομονώ να κάνουμε κάτι σπουδαίο”

agravanis

Με εντατικούς ρυθμούς, αλλά χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Προμηθέα στην Πορταριά, στο Πήλιο. Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δοκιμάζονται καθημερινά με σκληρές προπονήσεις (το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, έγιναν διπλές προπονήσεις), με την έμφαση να είναι κυρίως στην βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, χωρίς, βέβαια, να λείπουν οι προπονήσεις με την μπάλα, η επαφή με το καλάθι, αλλά και εξειδικευμένες ασκήσεις με στόχο την ταχυδύναμη, την αλτικότητα, την εκρηκτικότητα κ.ο.κ., ενώ σιγά-σιγά δοκιμάζουν και πράγματα στο παρκέ.

Παράλληλα, οι παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό staff, που διανύουν την 4η ημέρα παραμονής στο Πήλιο έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να δεθούν μεταξύ τους, με τους νέους παίκτες να «μυούνται» στις αρχές που διέπουν το σύλλογο της Πάτρας, όπου κυριαρχεί, βέβαια, η σκληρή δουλειά, που συμπληρώνεται από το ευχάριστο ομαδικό κλίμα και την ιδιαίτερη έμφαση που δίνεται στην αξία της κοινής προσπάθειας και της πεποίθησης πως η επιτυχία και η κατάκτηση της νίκης είναι υπόθεση ομαδική.

Τις πρώτες τους εντυπώσεις για την ομάδα και την προετοιμασία μοιράζονται με τους φίλους του Προμηθέα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Chris Babb και Δημήτρης Αγραβάνης, μέσω των δηλώσεων που έκαναν στο site του Συλλόγου:

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα του Προμηθέα;

Chris Babb: Είναι μια σπουδαία ομάδα παικτών και η διαδικασία να γνωριστώ με όλους είναι πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική.

Δημήτρης Αγραβάνης: Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές. Είμαι εδώ με παιδιά με τα οποία έχω ξανασυνεργαστεί (Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Μπόγρης), ξέρω και τον Λεωνίδα (Κασελάκη), ενώ έχουμε και ξένους παίκτες που επίσης γνωρίζω (Ηall, Ellis, Lypovyy), αφού έχουν αγωνιστεί χρόνια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον coach, αλλά και γενικά με όλη την κατάσταση στην ομάδα, που αποτελεί για μένα, προσωπικά, ένα πολύ ωραίο περιβάλλον.

Πώς βλέπετε μέχρι τώρα την προετοιμασία;

Chris Babb: Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά και στο γήπεδο, και στο γυμναστήριο και στο παρκέ για να προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν.

Δημήτρης Αγραβάνης: Η προετοιμασία προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Βάζουμε τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσουμε όλη τη χρονιά στα παιχνίδια, βρίσκουμε την χημεία και το ρόλο του καθένα στην ομάδα και πιστεύω πως είμαστε εντός πλάνων.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;

Chris Babb: Οι στόχοι είναι κοινοί. Να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε.

Δημήτρης Αγραβάνης: Θέλω να βοηθήσω τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του, που είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και στο EuroCup. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλή χημεία για να το πετύχουμε και ανυπομονώ να κάνουμε κάτι σπουδαίο φέτος!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…