Κεντρική Basket League Ολυμπιακός ΑΕΛ για Μπλατ:”Σύμβολο δύναμης και ψυχικού μεγαλείου”

ΑΕΛ για Μπλατ:”Σύμβολο δύναμης και ψυχικού μεγαλείου”

davied blatt

Τα μηνύματα στήριξης από τον χώρο του μπάσκετ έχουν βομβαρδίσει το διαδίκτυο από την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπλάτ ανακοίνωσε την ασθένεια του, δεν λείπουν όμως και οι ανακοινώσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα την στήριξη της στον τεχνικό του Ολυμπιακού εξέφρασε η ποδοσφαιρική ΑΕΛ που τον χαρακτηρίζει παγκόσμιο σύμβολο δύναμης και ψυχικού μεγαλείου.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Από τη μέρα που ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ δημοσιοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τον τιτάνιο αγώνα του. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να επιμετρήσουμε -επί ματαίω προς το παρόν- την απροσμέτρητη δύναμη της ψυχής του, που αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα.

Το ότι οι προσευχές και οι λογισμοί μας τον ακολουθούν σε κάθε βήμα ζωής που κάνει, είναι δεδομένο. Θα πρέπει ωστόσο σε όλα αυτά, να προστεθούν ο θαυμασμός μας για τον αγώνα του και η ολόθερμη συμπαράσταση μας σ’ αυτή τη δύσβατη πορεία που του επιφύλαξε η μοίρα.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, βρισκόμαστε ηθικά και νοερά στο πλευρό του καταξιωμένου κόουτς, θαυμάζουμε το απροσμέτρητο σθένος του, πιστεύουμε στην τελική του “νίκη” απέναντι στο πρόβλημα και θεωρούμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί ήδη παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Έξτρα κίνητρο να σταματήσεις τον Τζέιμς»

Στην άμυνα απέναντι στη Μονακό και ιδίως στον Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε ο Λαρεντζάκης. Ο Γιαν…