Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ Ευρωκλινικής

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ Ευρωκλινικής

ΑΕΚ ΚΑΕ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό η συνεργασία της με τον ΟΜΙΛΟ Ευρωκλινικής ολοκληρώθηκε. Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια και η Ένωση ευχαρίστησε τον όμιλο για τις υπηρεσίες τους και τη συνεισφορά τους στις επιτυχίες της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον ΟΜΙΛΟ Ευρωκλινικής, ο οποίος για τέσσερα (4) συναπτά έτη υπήρξε Επίσημος Ιατρικός Χορηγός των αγωνιστικών Τμημάτων της Ομάδας μας.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΟΜΙΛΟ Ευρωκλινικής και τα στελέχη του για τις ιατρικές υπηρεσίες τους, αλλά και για τη συνεισφορά τους στις επιτυχίες και δράσεις της «Βασίλισσας».

Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ξεχωριστά για την επιστημοσύνη και το ήθος τους, τον επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας της ΑΕΚ BC και Διευθυντή του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων της Ευρωκλινικής Αθηνών, Dr Πατσόπουλο Ηρακλή, καθώς και τους συνεργάτες του ιατρούς Κακαβά Πίνδαρο, Κουτσελίνη Νεκτάριο, Μπουρλέκα Αθανάσιο, Νικολάρα Γεώργιο, Τσαπακίδη Ιωάννη, Ψύλογλου Νικόλαο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…