Κεντρική NBA Ξέσπασμα από Λιν: “Ο πάτος φαίνεται ατελείωτος για εμένα, σκέφτομαι να τα παρατήσω!”
NBA

Ξέσπασμα από Λιν: “Ο πάτος φαίνεται ατελείωτος για εμένα, σκέφτομαι να τα παρατήσω!”

Ο Τζέρεμι Λιν φαίνεται πως περνάει πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του ότι δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ και υπήρξε ένα… μεγάλο ξέσπασμα από αυτόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως…  “αν κάνω γιο δεν θέλω να πάει στο ΝΒΑ”.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο. Πάντα ήθελα να κάνω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Και κάθε χρόνο αφιερώνομαι όλο και περισσότερο στον Θεό. Και κάθε χρονιά γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Στα αγγλικά υπάρχει μία φράση που λέει πως ‘όταν πιάσεις πάτο, μπορείς να κοιτάξεις μόνο ψηλά’. Αλλά ο πάτος φαίνεται να είναι ατελείωτος για εμένα!

Η free agency είναι δύσκολη, επειδή πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο το ΝΒΑ με παράτησε. Πάντα ήξερα πως αν έδινα σε κάποιον έναν λόγο να με αμφισβητήσει θα το έκανε. Μετά από την σεζόν έπρεπε να προετοιμαστώ για το ταξίδι στην Ασία και αυτό ήταν το τελευταίο που ήθελα να κάνω, επειδή ήξερα ότι για 6 εβδομάδες θα έπρεπε να φορέσω ένα χαμόγελο και να μιλάω για ένα πρωτάθλημα που δεν πιστεύω ότι άξιζα. Να μιλήσω για ένα μέλλον που δεν ξέρω αν θέλω να έχω. Ειλικρινά, είναι ντροπιαστικό και δύσκολο.

Πάντα ήθελα να επιστρέψω και να είμαι μία εικόνα του θριάμβου του Θεού, ο οποίος έκανε θαύματα μέσα από μένα. Φαίνεται όμως ότι κάθε χρόνο που ανεβαίνω στην σκηνή μιλάω μόνο για το πόσο υποφέρω. Πήγα στο ΝΒΑ ως ένα νεαρό παιχνίδι που νόμιζε ότι θα κατακτήσει τον κόσμο και τώρα περνάω περισσότερο χρόνο με το να σκέφτομαι να τα παρατήσω!

Πάντα λέω στον εαυτό μου ότι αν κάνω γιο δεν θέλω να πάει στο ΝΒΑ. Δεν θα κληθεί να διαχειριστεί την φήμη και το να βλέπει τις αποτυχίες του να προβάλλονται σε όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη ερώτησή μου πάει στον Θεό. ‘Γιατί μου τα έδωσες όλα αυτά; Γιατί μου τα έδωσες όλα και μετά με άφησε έτσι;’ Ειδικά όταν δεν είμαι τέλειος, αλλά κάνω ό,τι μπορώ για δώσω τα πάντα στον Θεό”.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου δεν είναι καν η χειρότερη. Όλοι εδώ μέσα περνάτε κάτι χειρότερο. Εσείς ξέρετε πώς είναι να βλέπετε τα προβλήματά σας να διαλύονται. Αυτό τον καιρό προσπαθώ να μην κάνω όνειρα, γιατί πιστεύω ότι αν κάνω όνειρα ο Θεός δεν θα μου τα δώσει. Και ξέρω ότι πολλοί αισθάνεστε αβοήθητοι, ίσως είναι ο γάμος, το σχολείο ή ο σκοπός της ζωής σας. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά πολλοί είστε σαν εμένα και περιμένετε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Το ΝΒΑ… τελείωσε τον σωματοφύλακα του Ντουράντ που έσπρωξε τον Τάκερ [vid]

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε ένα επεισόδιο με τον Πι Τζέι Τάκερ, με τον σωματοφύλακα του να γίνετ…