Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Βλασσόπουλος: “Στην Ελλάδα από τα 14 μέχρι τα 18 υπάρχει μια υπέρμετρη διαφήμιση”

Βλασσόπουλος: “Στην Ελλάδα από τα 14 μέχρι τα 18 υπάρχει μια υπέρμετρη διαφήμιση”

hellas2 1

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Λετονίας, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αναφέρεται και στα προβλήματα που υπάρχουν στις μικρές ηλικίες στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι. Ήμασταν χαλαροί στην άμυνα και δώσαμε τη δυνατότητα στη Λετονία να βρει ρυθμό στην επίθεση. Μιλήσαμε με τα παιδιά, καταλάβαμε πως μόνο με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση θα γυρίζαμε το παιχνίδι, ενώ κάποια παιδιά άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Δεν μένουμε εδώ, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία. Είναι ένα διαφορετικό ματς απέναντι σε μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

Ήταν πρωταθλήτρια στους Παίδες, αλλά θεωρώ πως αν ελέγξουμε το ρυθμό μπορούμε να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μας. Ο κόσμος σίγουρα θέλει νίκες και όσο περισσότερο κερδίζουμε τόσο θα είναι δίπλα μας. Θεωρώ πως έχουμε μια καλή φουρνιά παικτών, είναι παιδιά που στην Παίδων ήταν στη Β’ Κατηγορία και τώρα θα αντιμετωπίσουν μεγαθήρια σε αυτές τις ηλικίες.

Στην Ελλάδα από τα 14 μέχρι τα 18 υπάρχει μια υπέρμετρη διαφήμιση και ορισμένα παιδιά ξεφεύγουν και δεν δουλεύουν όπως πρέπει, στο μπασκετικό και το αθλητικό κομμάτι. Υπάρχουν και παιδιά που δεν ήταν τόσο έτοιμα και δεν είναι εδώ μαζί μας, αλλά θα τα δούμε τα επόμενα χρόνια. Από τα 18 μέχρι τα 22 υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, αυτό του χρόνου συμμετοχής στις ομάδες τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…