Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Βλασσόπουλος: «Αυτό δεν επιτρέπεται»

Βλασσόπουλος: «Αυτό δεν επιτρέπεται»

giorgos vlassopoulos

Τη βαριά ήττα της εθνικής εφήβων από τη Γαλλία αλλά και τον επόμενο αγώνα με τη Σλοβενία σχολίασε ο Γιώργος Βλασσόπουλος.

«Έπρεπε να σταματήσουμε το ρυθμό της Γαλλίας και να βρούμε λύσεις στην επίθεση. Μπήκαμε πολύ χαλαροί κι αυτό δεν επιτρέπεται. Τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν με περισσότερη ενέργεια, έχουμε 16 φάουλ να διαχειριστούμε σωστά και δεν το κάναμε. Οι αντίπαλοι υπερείχαν σε αθλητικότητα και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα κι επίθεση. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες χρειάζεται καλή άμυνα, σκληράδα και μπασκετική ευφυΐα.

Ήταν κρίμα για τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει να μην είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν κερδίσουμε τη Σλοβενία θα μας αλλάξει η ψυχολογία, για να πάμε με καλύτερο ηθικό στο χιαστί των 16. Είναι σημαντικό πώς διαχειρίζεσαι το επόμενο παιχνίδι. Είδαμε και σήμερα πως η Σερβία έχασε από τη Μεγάλη Βρετανία και η Κροατία έχασε με μεγάλη διαφορά από την Ολλανδία. Κοιτάμε τη συνέχεια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Σλοβενία και πρέπει να είμαστε δυνατοί από το ξεκίνημα», τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…