Κεντρική NBA Το 2ο επεισόδιο του “I am Giannis”: Ο… άγγελος του Αντετοκούνμπο (vid)
NBA

Το 2ο επεισόδιο του “I am Giannis”: Ο… άγγελος του Αντετοκούνμπο (vid)

Giannis Antetokounmpo giannis antetokounmpo 41394802 680 620

H Νike συνεχίζει τις mini movies για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στο 2ο επεισόδιο του «I am Giannis» μιλάει ο Γιάννης Τζίκας που βρίσκεται στα Σεπόλια και είχε στηρίξει την οικογένεια του “Giannis”. Συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο είπε:

“Ο κύριος Γιάννης έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην ζωή μου και την ζωή της οικογένειας μου. Είναι ένας άγγελος. Μετά από κάθε προπόνηση μας έδινε παγωτό. Μόλις τελείωσα το λύκειο του είπα άσε με να δουλέψω στο καφέ. Και μου λέει ‘όχι’. Θα πηγαίνεις για προπόνηση το πρωί, θα γυρνάς να ξεκουράζεσαι, αν χρειάζεσαι φαγητό θα έρχεσαι σε εμένα, αλλά δεν θα δουλέψεις. Θα γίνεις παίκτης μπάσκετ. Μέναμε εδώ από πάνω, το σχολείο μας ήταν απέναντι και περνούσαμε μας είχε σάντουιτς, φρούτα τα παίρναμε και πηγαίναμε”.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέφερε: “Αυτοί οι άνθρωποι βοήθησαν την οικογένεια μου. Δεν ήταν οικονομικά ή κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως βρίσκαμε παρηγοριά. Στο τέλος της ημέρας θες τα παιδιά σου να ζήσουν την παιδική τους ηλικία, να διασκεδάσουν, να τρώνε και να βγαίνουν έξω να παίζουν με τους φίλους τους”.

Ο MVP του NBA πρόσθεσε: “Βλέπετε τις κερκίδες, δεν υπήρχαν εκεί. Ξεκίνησαν να τις βάζουν την σεζόν 2012/13 και GM και σκάουτερς ξεκίνησαν να έρχονται εδώ για να δουν εμένα και τα αδέλφια μου να παίζουν. Ο Τζον Χάμοντ, ο τύπος που με έκανε ντραφτ, καθόταν ακριβώς εδώ και αυτό που πάντα θυμάμαι ήταν ότι έπαιζα και με έβλεπε να παίζω, αλλά ο Άλεξ, που ήταν νομίζω 10 χρονών έπαιζε με τους μικρούς, και έλεγε ”ωωω φίλε θα γίνει καλός, θα γίνει καλός”.

Ξέρετε δεν επιτρέπεται να έρθουν σε επαφή μαζί σου και καθόταν και μου έλεγε από μακρυά, φαίνεσαι μια χαρά, ξέρετε μου το έλεγε γρήγορα, φαίνεσαι μια χαρά. Συνέχισε και πράγματα σαν και αυτό. Οπότε τον ήξερα πριν με επιλέξει στο ντραφτ. Είχα μια πολύ καλή γνώμη για εκείνον πριν με επιλέξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…