Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Τέλος ο Κουτσιαύτης από τον Μίλωνα

Τέλος ο Κουτσιαύτης από τον Μίλωνα

milonas

Παρελθόν από τον Μίλωνα αποτελεί ο Άρης Κουτσιαύτης, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Άρη Κουτσιαύτη για την προσφορά του στην ομάδα Μπάσκετ για την περίοδο 2018-19. Ο Άρης είναι ένας αθλητής που αν και ήρθε πέρυσι στην Ομάδα μας, δέθηκε αμέσως με όλους, και η παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας ήταν υποδειγματική. Αν και συμφωνήσαμε στο ότι πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο στην επόμενη χρονιά, η πόρτα του Μίλωνα θα είναι ανοιχτή για εκείνον στο μέλλον. Άρη καλή χρονιά και στο επανιδείν. »

Ο Προπονητής της ομάδας Δημήτρης Αποσκίτης δήλωσε : Ο Άρης είναι ένας παίχτης που και με ήξερε, αλλά και τον ήξερα, γιατί είχαμε συνεργαστεί πριν δύο χρόνια στα εφηβικά του Ίκαρου Καλλιθέας. Με ενθουσιάζει το γεγονός, ότι πέρυσι το καλοκαίρι, και όταν μιλήσαμε για το ενδεχόμενο συνεργασίας, του είχα βάλει δύο επιλογές, η μία τον χρόνο συμμετοχής και η άλλη την σοβαρή δουλειά με καλούς συμπαίχτες. Η επιλογή του και η ωριμότητά του με είχαν εντυπωσιάσει, και θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας ικανοποιεί όλους. Είναι όμως τώρα η στιγμή να παίξει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ομάδα του, και ξέρουμε και οι δύο ότι η πόρτα του Μίλωνα είναι ανοιχτή τα επόμενα χρόνια. Άρη σε ευχαριστώ για όλα και καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα σου.

Ο αθλητής μας δήλωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Μίλωνα για την χρονιά που μας πέρασε. Περάσαμε μια ονειρεμένη χρονιά, και θεωρώ ότι η επιλογή που έκανα το καλοκαίρι ήταν η σωστή. Φεύγω γεμάτος, και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συμπαίχτες μου όλους γιατί οι εμπειρίες που αποκόμισα με την προπόνηση μαζί τους θα με ακολουθούν μια ζωή. Είναι ευλογία για έναν νέο αθλητή να προπονείται με αθλητές σαν τον Ψυλλέα τον Ζούκα και τον Ανδριόπουλο, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της Ομάδας. Έτσι κι αλλιώς θα βρίσκομαι κοντά στην Ομάδα, γιατί παραμένει στην ομάδα του Μίλωνα στην εφηβική ο αδελφός μου Σωτήρης, οπότε θα παραμείνω κοντά στην ομάδα, όσο μπορώ περισσότερο. Στο επανιδείν λοιπόν φίλοι, και καλή συνέχεια στον Μίλωνα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …