Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ιδανική επιλογή να μείνω στον Παναθηναϊκό”

“Ιδανική επιλογή να μείνω στον Παναθηναϊκό”

deshaun thomas panathinaikos opap athens eb18 1

Ο ΝτεΣόν Τόμας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει γι ακόμη δύο χρόνια στο τριφύλλι. Ο Αμερικανός φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παραμονή του ανέφερε ότι ήταν ιδανική επιλογή να μείνει στους “πράσινους”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην “Πράσινη”:

“Το περιβάλλον του Παναθηναϊκού είναι ιδανικό για μένα. Νιώθω πολύ άνετα με τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου το ότι η ομάδα έδειξε ότι πραγματικά ήθελε να παραμείνω στο ρόστερ. Κι άλλες φορές είχα κάνει καλές σεζόν στο παρελθόν και στο τέλος της περιόδου έφευγα. Δεν ήθελα να το κάνω ξανά, ο Παναθηναϊκός μού πρόσφερε διετές συμβόλαιο και παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες ήξερα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα”.

Για τη συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη: “Δεν είχα την ευκαιρία ακόμη να μιλήσω μαζί του, αλλά ξέρω ότι είναι ένας πολύ έμπειρος και πετυχημένος προπονητής. Ξέρει την ομάδα και τι χρειάζεται για να πετύχουμε. Θα παλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…