Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Πρώτος στόχος ο Μπόγρης

Πρώτος στόχος ο Μπόγρης

giorgos bogris

Στον Προμηθέα έχουν φτιάξει το… περίγραμμα και το μόνο που μένει είναι να αντιστοιχήσουν θέσεις με πρόσωπα, για να δημιουργηθεί το παζλ. Η απόφαση είναι να υπάρχουν 10 παίκτες… πρώτης γραμμής και δύο αθλητές από τις υποδομές, οι οποίοι να έχουν το ταλέντο, αλλά και να δείχνουν τη συναντίληψη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, για να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό παζάρι, πρώτος στόχος είναι ο Γιώργος Μπόγρης, παίκτης που σηματοδοτεί την αλλαγή επιπέδου των Πατρινών. Αφενός γιατί προέρχεται από την Ευρωλίγκα, αφετέρου γιατί είναι από τους καλύτερους Έλληνες ψηλούς, που μπορεί να αποκτήσει ο Προμηθέας. Και παρότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές, ο Μπόγρης είναι η πρώτη.

Βεβαίως, στην Πάτρα γνωρίζουν ότι δεν παίζουν μόνοι τους και πως θα υπάρξουν κι άλλοι «μνηστήρες», από την αγορά του εξωτερικού. Από την άλλη θεωρούν πως η συμμετοχή στο Eurocup, σε συνδυασμό με την ασφάλεια (σε όλα τα επίπεδα) που προσφέρει η συγκεκριμένη επιλογή, δίνει στον Προμηθέα ένα μικρό -αλλά ουσιαστικό- προβάδισμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…