Κεντρική Γυναίκες Πράσινη η Καρακασίδου (pic)

Πράσινη η Καρακασίδου (pic)

d rubzcx4aabhjf e1563369443684

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν, με την τελευταία προσθήκη να είναι η Λίλα Καρακασίδου. 

Η 18χρονη Ελληνίδα γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τον Φάρο Κερατσινίου, ενώ πέρυσι ήταν πρώτη σκόρερ στον Νότιο όμιλο της Α2.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λίλια  Καρακασίδου για το τμήμα μπάσκετ γυναικών , την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Η 18χρονη πλέι μέικερ με ύψος 1.65 προέρχεται από τις ακαδημίες του Φάρου Κερατσινίου, πέρασε στη μεγάλη ομάδα και αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας νεανίδων ,ενώ ήταν διεθνής και με την εθνική ομάδα κορασίδων.

Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της «γαλανόλευκης» στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ πέρυσι ήταν πρώτη σκόρερ στον Νότιο όμιλο της Α2 Κατηγορίας.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Καρακασίδου επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού . Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά και να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…