Κεντρική Basket League Άρης Οι… υποψήφιοι Ελληνες και το οικονομικό που “καίει”

Οι… υποψήφιοι Ελληνες και το οικονομικό που “καίει”

Οσο παραμένει το πρόβλημα του ban, τα πράγματα για τον Άρη και τον Σούλη Μαρκόπουλο δεν είναι εύκολα σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Από το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει η περίπτωση του Τζαμάλ Νίξον, ο οποίος όμως είναι ακριβώς. Πάντως είναι στη λίστα… Επίσης, υποψήφια λύση είναι και ο Αντουάν Ουίγκινς, ωστόσο θα πρέπει να “κατέβει” το κασέ του.

Σε ό,τι αφορά τους Ελληνες, ο Χάρης Γιαννόπουλος τον οποίο έχει σε εκτίμηση ο Μαρκόπουλος, είναι ακριβός. “Επεσε” στο τραπέζι το όνομα του Θοδωρή Ζάρα αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα των οφειλομένων ενώ στους υποψήφιους είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Βασίλης Μουράτος. Δεν αποκλείται να “παίξουν” οι περιπτώσεις των Σταύρου Τουτζιαράκη και Σωτήρη Μανωλόπουλου

Πάντως, σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό. Αυτό “καίει” αυτή την στιγμή και αυτό απασχολεί. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τον Δημήτρη Γουλιέλμο. Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η επαφή των δύο (και ο Νίκος Ζειμπέκης θα συζητήσει μαζί τους) καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ είναι διατεθειμένος να βοηθήσει και το έκανε σαφές στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη μέσα στην εβδομάδα. Το “αγκάθι” των ban είναι απαραίτητο να “βγει” ώστε ο μεταγραφικός σχεδιασμός να γίνει πιο εύκολα και δίχως περιορισμούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά α…