Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Οι Αγγελόπουλοι φτιάχνουν γήπεδο 15.000 θέσεων! (pic)

Οι Αγγελόπουλοι φτιάχνουν γήπεδο 15.000 θέσεων! (pic)

aggelopouloi

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν να φτιάξουν νέο γήπεδο, όπως αποκάλυψε το gavros.gr.

Οι Αγγελόπουλοι και η Lamda Development του Λάτση ετοιμάζουν το γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό, το οποίο θα είναι το πιο σύγχρονο της Ευρώπης και τα βασικά χαρακτηριστικά του θα προέρχονται από αυτό της Άλμπα Βερολίνου, τη Mercedes-Benz Arena (πρώην O2 World).

Το καινούριο γήπεδο- το οποίο θα κατασκευαστεί στον χώρο του Ελληνικού αποτελεί μέρος του μεγαλεπήβολου έργου στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου με το «Μητροπολιτικό Πάρκο» που θα είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης και εμπλέκονται επενδυτές «κολοσσοί».

Το γήπεδο περιλαμβάνεται στο «Master Plan» που έχει καταθέσει η Lamda Development και αναφέρεται ως «Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο» και βρίσκεται στο μέρος του Ελληνικού, προς την Λεωφ. Βουλιαγμένης, δίπλα στο νέο Mall.

Το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού θα είναι χωρητικότητας 15.000 θέσεων και το κόστος κατασκευής του θα ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Θα περιλαμβάνει: 32 σουίτες, 6 εστιατόρια, βοηθητικό γήπεδο, μπαρ, ακόμα και… παιδικό σταθμό, ώστε να μπορούν οι γονείς να αφήσουν με ασφάλεια τα παιδιά τους και να απολαύσουν τους αγώνες. Θα έχει 6 υπόγεια πάρκινγκ για 1.500 αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχουν και εξωτερικοί αθλητικοί χώροι.

Το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό θα μοιάζει στα βασικά του χαρακτηριστικά με το Mercedes-Benz (πρώην O2 World) του Βερολίνου το οποίο χρησιμοποιεί η Άλμπα Βερολίνου και είχε διεξαχθεί εκεί το Final 4 της Ευρωλίγκας το 2009.

mercedes benz arena c camera4 7 dl ppt 0.jpg?0mercedes benz arenaprojektbild3.jpg?0

Πηγή: gavros.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…