Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι… άφθαρτοι, ο Σαββίδης και το δύσκολο ξεκίνημα

Οι… άφθαρτοι, ο Σαββίδης και το δύσκολο ξεκίνημα

lisaridis

Την μέρα (28/6) που ο Μπάνε Πρέλεβιτς… επιβεβαίωνε με γραπτή δήλωσή του πως “ήρθε στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση από τον κ.Γιώργο Καραμάνο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ”, το ebasket.gr σας ενημέρωνε για την προοπτική να γίνει ένα διοικητικό σχήμα μέσα από την “οικογένεια” του “Δικεφάλου”“. Αυτό το θέμα που είχαμε αναφέρει, πλέον “τρέχει” και υπήρξε επαφή μεταξύ ανθρώπων που προέρχονται από την “οικογένεια” του ΠΑΟΚ. Ονόματα όπως αυτό του Γιώργου Λυσσαρίδη αλλά και του Φράγκου Φραγκούλη υπάρχουν το προσκήνιο, με τον Α.Σ. να προσπαθεί να προσελκύσει… άφθαρτους ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες, αν και όλα για το τι μέλλει γενέσθαι, θα ξεκαθαρίσουν από το ποια θα είναι η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη.

Αν βοηθήσει, καλώς… Σε αυτή την προοπτική πολλοί θα βρεθούν να “μπουν “στην διοίκηση. Αν κρατήσει μια διαφορετική στάση, όσες σκέψεις γίνονται τώρα, δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Στις συζητήσεις συμμετείχε και ο Κώστας Αμοιρίδης, που παλαιότερα βοήθησε την ΚΑΕ μέσω χορηγιών αλλά αποστασιοποιήθηκε λόγω της διοίκησης Πρέλεβιτς και των τραγικών χειρισμών της. Nα σημειωθεί πως πριν προκύψει το θέμα Καραμάνου, από διάφορους “κύκλους” της ομάδας είχε ακουστεί η περίπτωση του Νίκου Βεζυρτζή για μια πιθανή διοίκηση…

Από εκεί και πέρα, όσοι συμμετέχουν σε ένα διοικητικό σχήμα, θα πρέπει να έχουν εξασφαλισμένη μια μεγάλη βάση χρημάτων για αρχή καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος των ban και γενικώς νομικών κινήσεων (προσφυγών) από παίκτες που έχουν λαμβάνειν από την ΚΑΕ. Το ξεκίνημα της οποιαδήποτε διοίκησης προκύψει, θα είναι δύσκολο καθώς θα πρέπει να γίνουν διακανονισμοί. Κάτι που απαιτεί “ζεστό” χρήμα… Οπότε, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις που γίνονται με πρωτοβουλία του Α.Σ. ο οποίος φρόντισε να “κρύψει” μια συνάντηση που έγινε για το μέλλον της ομάδας σε ό,τι αφορά το διοικητικό ζήτημα, δείχνοντας πως οι… κωμικές καταστάσεις στον “Δικέφαλο” δεν έχουν τελειωμό και παίρνοντας την σκυτάλη από ΚΑΕ που με την ανακοίνωσή της “έδινε” “τελειωμένο” (!) το θέμα Καραμάνου (“Νέα σελίδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ“, έγραφε χαρακτηριστικά) μετά τις επαφές του “υποψήφιου” επενδυτή με τον Πρέλεβιτς και τον Κατσαρή στις 18/6.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…