Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ο Ψυχογιόπουλος στο “τιμόνι” του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Ψυχογιόπουλος στο “τιμόνι” του Απόλλωνα Σμύρνης

psychogiopoulos

Ο Γιάννης Ψυχογιόπουλος αποτελεί τον νέο προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ο Γιάννης Ψυχογιόπουλος!

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιάννη Ψυχογιόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει τα “ηνία” της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής μας ομάδας.

Ο ταλαντούχος 36χρονος κόουτς (πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακό από το London School of Economics and Social Science) αποτελεί έναν απ’ τους ανερχόμενους προπονητές της γενιάς του, έχοντας ήδη -και παρά το νεαρό της ηλικίας του- σημαντικές εμπειρίες και επιτυχίες, είτε ως πρώτος προπονητής, είτε ως άμεσος συνεργάτης.

Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Σπόρτιγκ, το “τιμόνι” του οποίου ανέλαβε στα μέσα της σεζόν 2018-2019, έχοντας πρώτα αποχωρήσει από την ΕΦΟΑ-Σπύρος Λούης, όπου και ολοκλήρωσε δυόμιση απόλυτα επιτυχημένες σεζόν, αφού την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 οδήγησε την ιστορική ομάδα του Αμαρουσίου στην άνοδο από την Γ’ στην Β’ ΕΣΚΑ. Επίσης, έχει προσθέσει στο βιογραφικό του και μία εξαιρετική διετία στον ΚΑΟ Μελισσίων (2015-2017), ως άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Σταϊκόπουλου, πανηγυρίζοντας ισάριθμες ανόδους, καθώς από την Β’ ΕΣΚΑ επανέφεραν την ομάδα των βορείων προαστίων στις Εθνικές κατηγορίες και τη Γ’ Εθνική. Επιπλέον, καθοδηγούσε ως πρώτος προπονητής και την Εφηβική ομάδα του Συλλόγου στην Α’ Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ. Από το 2015 είναι και Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΓΣ Κηφισιάς, στον οποίο εργάζεται στα τμήματα Υποδομής και τις Ακαδημίες από το 2013. Εκτός των άλλων, συνεργάζεται και με την ΕΣΚΑ στον τομέα των Υποδομών, όντας προπονητής στην Μικτή ΕΣΚΑ στις ηλικίες των 2005 και 2006.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ψυχογιόπουλο στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης!

Καλή αρχή και καλή δύναμη, κόουτς!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…