Κεντρική Basket League Άρης Ο Ψηφίδης, το αίτημα του Α.Σ. και οι… απαντήσεις του Γουλιέλμου

Ο Ψηφίδης, το αίτημα του Α.Σ. και οι… απαντήσεις του Γουλιέλμου

goulielmos 1

O Δημήτρης Γουλιέλμος ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βήμα (γύρω στις 23.00) κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Άρη, με θέμα τις εξελίξεις στην ΚΑΕ.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης είπε: “Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. να μας εκπροσωπήσει ο κ. Γρόλλιος. Από ότι άκουσα σήμερα κράτησα κάτι που είπε ο κ. Αρβανίτης, ότι μέχρι την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, θα ζητήσουμε την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ για να την ανακοινώσουμε. Μέσα στα θέματα της συνέλευσης είναι ‘αποφάσεις για την ΚΑΕ Άρης’. Αύριο το πρωί θα ακολουθήσω την πρόταση του κ. Αρβανίτη”.

Ο Γουλιέλμος απάντησε σε όσα άκουσε κατά την διάρκεια της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη:

“Πληρώνουμε υποχρεώσεις από το 2004. Η πρώτη διοίκηση που με πληρωμές μειώνει το χρέος της ΚΑΕ δεν είναι η διοίκηση του Άρθρου 99. Όσο για το ban: Ήταν 1.650.000 ευρώ όταν το ανέλαβα. Για να εξοφλήσουμε πλήρως τα ban, πιστεύω ότι γίνεται με 500-550.000 ευρώ. Κάποιοι δεν έχουν κάνει ακόμα κούρεμα τις απαιτήσεις τους. Όσο για τα λεφτά που χρειάζονται φέτος για να σπάσουμε το ban, θα έφταναν 250.000 ευρώ. Από αυτά εγώ ως διοίκηση έχω τα μισά χρήματα. Η εμπειρία της φετινής χρονιάς μας έδειξε ότι με ban, οι παίκτες κάνουν ό,τι γουστάρουν! Για τον Λάσκαρη δε θέλω να μιλήσω γιατί έχω πει ότι δεν πρέπει να βρίζεις την ιστορία σου.

Πριν πάρω τις μετοχές, υπήρχαν δύο κινήσεις του Α.Σ. και η ομάδα Καπάζογλου. Είχαν κάνει μία πρόταση στον κ. Λάσκαρη που δεν ήθελε να παραδώσει τις μετοχές. Τελικά τις πήρα εγώ. Κάθε μία ομάδα είχαν πει ότι έχουν κάποια έσοδα για να συνεισφέρουν στην ομάδα. Η ομάδα Καπάζογλου έλεγε ότι θα είχε 350.000 το χρόνο, τους φώναξα την πρώτη μέρα και τους είπα να κάνουμε μία συμφωνία για να είμαστε μαζί. Όσο τα είδατε εσείς, άλλο τόσο τα είδα κι εγώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…