Κεντρική Διεθνή Ο Γιάννης Λίβανος αναλαμβάνει την Hoops!-”Ετοιμος για την πρόκληση”!

Ο Γιάννης Λίβανος αναλαμβάνει την Hoops!-”Ετοιμος για την πρόκληση”!

GIANNHSLIBANOS

Ενας ακόμη Ελληνας προπονητής θα προστεθεί στη μακρά λίστα αυτών που θα δουλεύουν στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Γιάννη Λίβανο, που είχε το όνομα τώρα έχει και τη χάρη.

Ο Ελληνας κόουτς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Hoops, στο Πρωτάθλημα του Λιβάνου, που είναι από τα πιο ισχυρά της Ασίας. “Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 6 χρόνια επιστρέφω στην Ασία και μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Οι άνθρωποι της ομάδας εδείξαν από την αρχή ότι με ήθελαν πολύ και έτσι μετά από 2 εβδομάδες διαπραγματεύσεων συμφωνήσαμε. Είμαι έτοιμος και για αυτή την πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά”, τόνισε σχετικά στο ebasket.gr o Ελληνας κόουτς.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Γιάννης Λίβανος ήταν το 2013 με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στην Εθνική Ιορδανίας, ενώ φέτος πέρασε από τον Ερμή Αγιάς. Θα πρέπει να αναφερθεί πως η ομάδα που θα κοουτσάρει έχει τρία ιδιόκτητα γήπεδα και δε θα έχει πάνω από τρεις ξένους στη σύνθεσή της.Εχει μάλιστα 800 παιδιά στις ακαδημίες της και η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 10/8.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…