Κεντρική Ελλάδα Μπαμ με Γιαννικόπουλο!

Μπαμ με Γιαννικόπουλο!

giannikopoulos

Πριν πεινάσει… μαγειρεύει ο Αίολος Αγυιάς ενόψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Πρωτάθλημα που μόνο εύκολο δεν θα είναι στη μάχη του τίτλου και του μοναδικού εισιτηρίου που οδηγεί στην Γ’ εθνική, από τη στιγμή που πέραν των κλασικών ισχυρών δυνάμεων (Έσπερος ΑΟΠΑ, Κεραυνός Αιγίου, Ήφαιστος Αχιλλέας, ΕΑΠ), έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα και η νεοφώτιστη Σφήκα Αμαλιάδας, που θέλει να ανέβει «τρένο» στις εθνικές κατηγορίες.

Έτσι λοιπόν και η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου κινείται όσο καλύτερα μπορεί για να ισχυροποιηθεί και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην αφετηρία.

Η νέα… βόμβα που ετοιμάζεται να απασφαλίσει όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Match”, ακούει στο όνομα του Βασίλη Γιαννικόπουλου, με τον οποίο επί της ουσίας έχει συμφωνήσει και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, θα θεωρηθεί έκπληξη αν κάτι αλλάξει και για το λόγο αυτό στον Αίολο Αγυιάς περιμένουν να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και μετά να την ανακοινώσουν επίσημα.

Παίκτης με «βαρύ» βιογραφικό

Ο Βασίλης Γιαννικόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους φίλους του αθλήματος.

Σε ηλικία 31 ετών σήμερα και με ύψος 1,95μ., αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές σε δυο μεγάλους ανόδους του Προμηθέα (σε Β΄ εθνική και σε Α2).

Έχει ακόμη αγωνιστεί με τον Έσπερο ΑΟΠΑ σε Β΄ και Γ΄ εθνική, ενώ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από το 2000 στις υποδομές της Απολλωνιάδας. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Β’ εθνική με τη φανέλα του Γλαύκου.

Πηγή: matchnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…