Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Μίλωνας: Κράτησε μία από τις κολώνες του

Μίλωνας: Κράτησε μία από τις κολώνες του

giorgos belitsis milon

Ο Μίλωνας συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μίλωνα ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Μπελίτση, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο φινάλε, αλλά ο Μίλωνας από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του και έδειξε την έμπρακτη στήριξη του με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

“Με περισσή χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιώργο πελίτση και για την σεζόν 2019-2020. Ο Γιώργος παρ’ όλη την ατυχία του στο τέλος της σεζόν, ήταν διακαής πόθος του προπονητικού επιτελείου, να παραμείνει στην ομάδα μας και την επόμενη χρονιά. Όλοι νοιώθουμε ότι είναι ένας αθλητής που αγαπάει τον Σύλλογο όπως τον αγαπάμε και όλοι εμείς. Γιώργο καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες και κυρίως υγεία»

Μετά την συμφωνία οι πρωταγωνιστές δήλωσαν:

Μιχάλης Σακελλαρίδης πρόεδρος του Συλλόγου: «Ο Γιώργος ξέρει καλά ότι είναι και προσωπική μου αδυναμία. Είναι ένας πραγματικός μαχητής, και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από πριν και ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στους στόχους που έχουμε βάλει, όχι μόνο τους βραχυπρόθεσμους αλλά και τους μακροπρόθεσμους, γιατί νοιώθω ότι έχει πια αγαπήσει την Ομάδα και την φανέλα. Γιώργο μου σου εύχομαι υγεία πάνω από όλα , και ανυπομονώ να σε δω στο γήπεδο να τους σαρώνεις όλους».

Νίκος Κολλίντζας Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου: «Η συμμετοχή του Γιώργου στην περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν πολύ μεγάλη, άρα η χαρά μου για την παραμονή του είναι προφανής. Εύχομαι στον Γιώργο μακρυά από ατυχίες, και σε όλους τους αθλητές να βρίσκουν ομάδες οικογένειες όπως ο Μίλωνας με τέτοιο οικογενειακό κλίμα. Η οικογένεια σου σε περιμένει πως και πως».

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: «O Γιώργαρος είναι πια ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα. Με την θέληση που έχει, είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα.Γιώργο καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα».

Αποσκίτης Δημήτρης προπονητής: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ο Γιώργος ξέρει και πόσο τον αγαπώ, αλλά και πόσο τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Όταν ένας αθλητής μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, βλέπει στα μάτια των παραγόντων της ομάδας μια τόσο έντονη διάθεση να παραμείνει στον Σύλλογο, όπως συνέβη με τον Γιώργο, τότε μόνο υπερήφανος μπορεί να αισθάνεται. Περιμένω πολλά από τον Γιώργο, και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψει. Γιώργο μου καλη χρονιά με υγεία αλλά και επιτυχίες βέβαια».

Γιώργος Μπελίτσης: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ένα χρόνο πριν, όταν έκλεινα στον Μίλωνα, σχετικά αργά, και όταν όπως μου είχε πει ο κόουτς τότε, ότι πήγαινα σε μια ομάδα (λόγω της καθυστερημένης μας επαφής), ότι αποτελούσα μια υπέρβαση για την ομάδα, ότι ένα χρόνο μετά, θα έχω τέτοια συναισθήματα για την ομάδα, τους συναθλητές μου και το προπονητικό επιτελείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι του Συλλόγουμε εμπιστεύτηκαν και για την επόμενη χρονιά, και εύχομαι όσα χρόνια παίζω μπάσκετ να βρίσκω μπροστά μου οικογένειες σαν τον Μίλωνα. Τους ευχαριστώ όλους για την στάση τους στην περιπέτεια που πέρασα, και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …