Κεντρική Ελλάδα Camp Με Μάντζαρη και Αγραβάνη το camp Bogrinio (pic)

Με Μάντζαρη και Αγραβάνη το camp Bogrinio (pic)

0109e29141490e672f1610b7ec858394 L e1562773756163

Εκλεκτούς καλεσμένους θα έχει το 4ο καμπ του Γιώργου Μπόγρη στην Ικαρία, καθώς μαζί του θα βρεθούν ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Δημήτρης Αγραβάνης. 

Το καμπ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κυρήκου στην Ικαρία.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όλα είναι έτοιμα για το φετινό 4ο camp Bogrinho σε συνεργασία με την νέα ομάδα μας Πράμνος Pramnos Basketball Camp στην Ικαρία. Το camp, το οποίο έχει γίνει θεσμός, θα φιλοξενηθεί στο νησί από τις 19 ως τις 21 Ιουλίου με την συμμετοχή των καλών μου φίλων: Βασίλη Γεραγωτελη, Ανδρέα Γκατζούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη. Θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας με τον Στέργιο Μυτηλινό, πρωτεργάτη όλων των δράσεων για αναβάθμιση του μπάσκετ στην Ικάρια, έχοντας φυσικά και την πολύτιμη στήριξη του προέδρου Κωνσταντίνου Φερούση.

Tο camp δίνει ραντεβού και φέτος με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 ως 18 ετών που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους, να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ και φυσικά να απόλαυσουν κάθε στιγμή. Το camp θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Αγίου Κήρυκου 19, 20 και 21 Ιουλίου. Επικεφαλής προπονητης θα είναι ο Βασίλης Γεραγωτέλης, ο οποίος είναι γνωστός για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο υψηλότατο επίπεδο σαν βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόσο σε πανιωνιο όσο και σε Ολυμπιακό και Μακάμπι. Δίπλα του, ο πολυνίκης γυμναστής του Ολυμπιακού Ανδρέας Γκατζούλης και καλεσμένοι ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Δημήτρης Αγραβάνης που θα μοιραστούν με τα αγόρια και τα κορίτσια τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην σελίδα του Camp στο Facebook και στο τηλέφωνο 6977165469».

camp bogri

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…