Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μακάμπι, Φενέρ, Αρμάνι και λάβαρο Θανάση στο «Π. Γιαννακόπουλος»

Μακάμπι, Φενέρ, Αρμάνι και λάβαρο Θανάση στο «Π. Γιαννακόπουλος»

173205

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους προσκεκλημένους στο 2ο τουρνουά  «Π. Γιαννακόπουλος», που θα διεξαχθεί το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο ομάδες που θα λάβουν μέρος στο αφιερωμένο στην μνήμη του ιστορικού ηγέτη του τριφυλλιού τουρνουά είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, εκείνες τις ημέρες θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του λάβαρου του Θανάση Γιαννακόπουλου. 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως το 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» εις μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Για δεύτερη σερί χρονιά, τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η Maccabi FOX Tel Aviv, η Fenerbahce και η AX Armani Exchange Olimpia Milan, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου συμμετέχοντας σε ένα σπουδαίο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός.

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο διήμερο, με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ δίπλα σε εκείνο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Επίσης, στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Maccabi FOX Tel Aviv, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στην «Ομάδα του Λαού» και συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Περιστέρι: Τελικός πρόκρισης κόντρα στην Τενερίφη

«Τελικός» πρόκρισης για το Περιστέρι. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει το Περιστέρι   που αντ…