Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κριμίλη: “Κόλλησε το μυαλό μου, δεν κατάλαβα τι έγινε”

Κριμίλη: “Κόλλησε το μυαλό μου, δεν κατάλαβα τι έγινε”

neanidon1

Βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο και δεν λάθεψε… Πήρε το ριμπάουντ, πέτυχε το καλάθι και χάρη σε αυτό η Εθνική Νεανίδων εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο λόγος την Ιωάννα Κριμίλη που πέρασε πολλή ώρα μέχρι να καταλάβει τι είχε συμβεί. Να αντιληφθεί τι είχε πετύχει η ίδια και οι συμπαίκτριές της. Η Εθνική πέρασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ Κατηγορίας) νικώντας την Τουρκία φτάνοντας στον στόχο της ανόδου που ήταν και το ζητούμενο.

Η αρχηγός της Εθνικής δεν έκρυψε τη χαρά της για την μεγάλη νίκη και περιέγραψε τη φάση του χρυσού καλαθιού για την Ελλάδα και πως βρέθηκε η ίδια στο κατάλληλο σημείο . «Ήταν η τελευταία επίθεση για την Εθνική και είχαμε πει να πάμε όλες στο ριμπάουντ. Αναμενόμενο ήταν να κλείσουν τις ψηλές μας, όπως και έγινε και έτσι βρέθηκα εγώ κάτω από το καλάθι. Θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε άλλη παίκτρια. Σημασία έχει η νίκη και όχι ποια είναι αυτή που σημειώνει το καλάθι».

Τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με την Ιωάννα Κριμίλη να τονίζει. «Πέτυχα το καλάθι και προς στιγμή κόλλησε το μυαλό μου. Ειδα τις συμπαίκτριές μου να πανηγυρίζουν και τότε κατάλαβα τι έχει συμβεί. Τέτοιο συναίσθημα δεν το έχω ξαναζήσει. Θα θυμάμαι αυτό το καλάθι για όλη μου τη ζωή».

Η Εθνική πέτυχε τον στόχο της, ωστόσο θέλει και το χρυσό στη διοργάνωση. «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και ανεβήκαμε κατηγορία. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Ωστόσο δεν μένουμε εδώ… Έχουμε μπροστά μας τον τελικό με την Φινλανδία, θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένες και να πάρουμε την νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

FIBA: Στις 19 Μαρτίου η κλήρωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα μάθει η Εθνική. Στις 19 Μαρτίου στην Ελβετ…