Κεντρική Basket League Καρβέλας: «Ο Ηρακλής θα αποδείξει πόσο δυνατός είναι»

Καρβέλας: «Ο Ηρακλής θα αποδείξει πόσο δυνατός είναι»

Ο γενικός αρχηγός της του Ηρακλή, Δημήτρης Καρβέλας, μίλησε για την επιστροφή του Γηραιού στη Basket League αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του Ηρακλή: «Δεν του αρμόζει η Α2 ή οι πιο κάτω κατηγορίες. Η χθεσινή κλήρωση, ήταν για όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή, πολύ χαρούμενο γεγονός. Ο Ηρακλής πήγε εκεί που ανήκει και εκεί που θα συνεχίσει να είναι, στη θέση του, στην Α1. Η πρώτη χρονιά λένε πολλοί πως θα είναι αναγνωριστική, αλλά το όνομα του Ηρακλή είναι τόσο βαρύ, που δεν επιτρέπεται να είναι αναγνωριστική. Φέτος ο Ηρακλής θα δείξει πόσο δυνατός είναι. Από την αρχή. Και πιστεύω πως θα είναι πολύ δυνατός».

Για τις ιδιοτροπίες της κλήρωσης και την ‘Ομάδα Α’: «Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει Ομάδα Α’. Μέχρι τελευταία στιγμή περιμέναμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό άλλωστε. Αυτό που κάνει ο ΕΣΑΚΕ τώρα, είναι το λογικό και το σωστό. Όλα τα πράγματα αργούν, γιατί όλοι προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο είναι η εύκολη λύση. Δεν νομίζω να είναι ο Ολυμπιακός στην Α1 πάντως στο τέλος. Ο Ερμής Αγιάς πιστεύω θα είναι η ομάδα που θα παίξει στην μεγάλη κατηγορία του χρόνου».

Για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ηρακλή του χρόνου: «Πιστεύω πως πρέπει να είναι γιορτή, κάθε παιχνίδι του Ηρακλή στην Α1. Όλος ο μπασκετικός κόσμος, περιμένει να δει ένα γεμάτο Ιβανώφειο. Πιστεύω φέτος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε όλα τα ματς. Όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις μεταγραφών, αλλά αυτές θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη ώρα. Η διοίκηση έχει φτιάξει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και τα αποτελέσματα θα φανούν. Πιστεύω πως την έδρα μας θα την διαφυλάξουμε και θα είναι το ατού μας μέσα στην χρονιά».

Πηγή: Arena FM 89,4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

«Καθαροί» οι διαιτητές του Ηρακλής – Ολυμπιακός

Ο παρατηρητής του αγώνα, δεν επιβάρυνε με κάποια ποινή ή τιμωρία τους διαιτητές του Ηρακλή…