Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Καμπουρίδης: «Δεν μας λέει τίποτα η ήττα της Λιθουανίας»

Καμπουρίδης: «Δεν μας λέει τίποτα η ήττα της Λιθουανίας»

kabouridis

Έκανε το 2/2 και αναζητά πια το απόλυτο αύριο απέναντι στη Λιθουανία. Η Εθνική Νέων Ανδρών νίκησε τη Σλοβενία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ και σήμερα την Πολωνία με χαρακτηριστική ευκολία.

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την Πολωνία και μπήκαμε 100% έτοιμοι όπως και το δείξαμε μέσα στο παρκέ. Δεν περιμέναμε ότι θα ήταν εύκολο, γιατί σε αυτό το τουρνουά, όπως έχουμε δει, είναι ισάξιες οι ομάδες και έχουν γίνει ήδη μεγάλες ανατροπές».

Η συνέχεια λέει «Λιθουανία». Από τις δυνατές ομάδες, που όμως σήμερα γνώρισε την ήττα από τη Σλοβενία: «Είναι ένας άτυπος τελικός για εμάς και θα μπούμε με την ίδια ένταση και..πόρωση! Είναι δύσκολο παιχνίδι, κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά θα προετοιμαστούμε και θα δώσουμε το 100%, όπως θέλουμε να κάνουμε πάντα».

Όσο για την ήττα της από τη Σλοβενία; «Δεν περιμέναμε να χάσει σήμερα είναι η αλήθεια. Αλλά αυτό δεν μας λέει τίποτα. Εμείς θα μπούμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη, χωρίς… κομπιουτεράκια. Χωρίς να σκεφτούμε ισοβαθμίες ή να κάνουμε υπολογισμούς».

Οι νεαροί διεθνείς φαίνεται να έχουν «δέσει» και να απολαμβάνουν το μπάσκετ, έχοντας πολλές λύσεις. Το ρόλο τους σε αυτό έχει παίξει το τεχνικό επιτελείο: «Οι προπονητές δίνουν τα μέγιστα και πραγματικά κάνουν τρομερή δουλειά για να μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι μέσα στο γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…