Κεντρική NBA Η ξεκάθαρη απάντηση του Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στους Μπακς!
NBA

Η ξεκάθαρη απάντηση του Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στους Μπακς!

giannis antetokounmpo 12

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο ESPN και τόνισε ότι φέτος έδειξε μόνο το 60% των δυνατοτήτων του, ενώ αναφέρθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στο μέλλον του στο Μιλγουόκι.

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δω τον εαυτό μου πριν κοιτάξω οποιονδήποτε άλλο. Να προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο γίνεται περισσότερο. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψω.

Πολλοί λένε ότι είμαι ο MVP, ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα, τόσο κυρίαρχος. Αλλά νομίζω ότι μπορώ να γίνω καλύτερος. Νομίζω ότι έχω φτάσει το 60% των δυνατοτήτων μου. Απλώς θέλω να γίνω καλύτερος. Αν ξαναφτάσω σε τελικούς περιφέρειας, να αντιδράσω καλύτερα, να παίξω καλύτερα, να εκτελέσω τα plays καλύτερα”, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Για το μέλλον του στο Μιλγουόκι, είπε: “Μπαίνω στον έβδομο χρόνο μου στο Μιλγουόκι. Αυτό είναι τρελό. Στόχος μου είναι να παραμείνω ίδιος. Να γίνομαι καλύτερος, να κοιτάζω μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα κι ο υπέρτατος στόχος είναι να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Όσο είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και εστιάζουμε σε αυτό το στόχο, γιατί να μην παίξω στους Μπακς για 20 ή 25 χρόνια; Γιατί, αφού σταματήσω να παίζω, να μη γίνω μέλος του προπονητικού επιτελείου ή διοικητικό στέλεχος; Αλλά πρέπει να έχουμε τον ίδιο στόχο. Πρέπει να έχουμε τις ίδιες αρχές, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Θέλω να είμαι μέλος μιας πρωταθλήτριας ομάδας. Όσο έχουμε την ίδια νοοτροπία και την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος να φύγω και να μη γίνω σαν τον Κάρι, τον Νοβίτσκι, τον Κόμπι ή τον Τιμ Ντάνκαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…