Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών

Η παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών

Αύριο Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών και η καθιερωμένη επαφή των μελών της ομάδας με τα ΜΜΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη – Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, Μεγάλου Χορηγού όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ (Αμαλίας 20 & Σουρή 5, Σύνταγμα).

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα από τα μέλη των Διοικήσεων της ΕΟΚ και της Eurobank και τις τοποθετήσεις του προπονητή και του αρχηγού της Εθνικής ομάδας.

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους, θα ακολουθήσει σε παρακείμενο χώρο η καθιερωμένη media day, διάρκειας 45 λεπτών, με τις συνεντεύξεις παικτών και προπονητών στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στην έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Εθνικής, θα υπάρξει η δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων από τηλεοπτικές και φωτογραφικές κάμερες για διάστημα 15 λεπτών.

Οι λήψεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 18.30-18.45 και παρακαλείστε για την έγκαιρη προσέλευση στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται, τέλος, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τα τουρνουά «Aegean» στην Κρήτη (9-11/8) και «Ακρόπολις – Eurobank» στο ΟΑΚΑ (16-18/8) ότι είναι σε λειτουργία η διαδικασία αιτημάτων διαπίστευσης που υποβάλλονται στο pressoffice@basket.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Στην Εθνική Γερμανίας Μπάσκετ ο Γκόρντον Χέρμπερντ

Ο Καναδός προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ, ανέλαβε την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Γερμανίας. Ο …