Κεντρική NBA Η… ανάμνηση του Aντετοκούνμπο από το Draft και τις πρώτες μέρες στους Μπακς (vid)
NBA

Η… ανάμνηση του Aντετοκούνμπο από το Draft και τις πρώτες μέρες στους Μπακς (vid)

giannis antetokounmpo bucks raptors

Το τρίτο επεισόδιο (“I Am Giannis”) που ετοίμασε η Nike για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρεται στην περίοδο που ο τελευταίος επιλέχτηκε στο Draft. Ο Ελληνας σταρ υπογράμμισε:

“Καθόμουν με τον αδελφό μου, ακούω το όνομα μου και μετά κενό. Δεν θυμάμαι πολλά. Το μόνο που θυμάμαι είναι να είμαι στην σκηνή, να σφίγγω το χέρι του Στερν, δεν το κοίταξα καθόλου ήμουν πολύ ντροπαλός, απλά κοιτούσα κάτω”.

Για την προσαρμογή του στις ΗΠΑ, τόνισε: “Γυρνώντας πίσω τον χρόνο και ξαναζώντας αυτές τις στιγμές. Έμαθα να οδηγάω, άνοιξα λογαριασμό μόνος μου, μπήκα σε ένα διαμέρισμα με τον ατζέντη μου αλλά βρήκα αυτό το διαμέρισμα μόνος μου. Ήμουν 18 χρονών και έπρεπε να κάνω ενήλικα πράγματα, που ποτέ δεν είχα κάνει ξανά. Δεν ήξερα τίποτα, ούτε καν τους παίκτες. Έπαιζα για τους Μπακς και θυμάμαι στην πρώτη μου προπόνηση να μου λένε πως θα κάνω προπόνηση με τον Ό Τζέι Μέιο. Δεν ήξερα ποιος ήταν! Δεν θέλετε να ξέρετε τι είπε. Ήταν έξαλλος!”.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τόνισε: “Κάθε φορά που ο Γιάννης πηγαίνει στην Νέα Υόρκη έχει 10 χιλιάδες Έλληνες δίπλα του. Καταλαβαίνετε πως είναι σε κάθε πόλη που πηγαίνεις να έχεις 10.000 Έλληνες να έρχονται να σε βλέπουν να παίζεις από τον τόπο που είσαι; Είναι απίστευτο. Όπου πας στον κόσμο να βρίσκεις κάποιον να είναι από εκεί που είσαι, να σε αγαπά τρελά και να σε υποστηρίζει, ενώ ποτέ δεν τον έχεις συναντήσει; Που ποτέ δεν έχεις κάνει κάτι γι’ αυτούς; Οπότε το κάνεις γι’ αυτούς. Τους εκπροσωπείς και τους δείχνεις ότι η αγάπη δεν έχει όρους. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Απλά την δίνεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…