Κεντρική NBA H νύχτα των εκπλήξεων και των ανατροπών!

H νύχτα των εκπλήξεων και των ανατροπών!

durantkarie

Πολλές φορές στο δικό μας μετερίζι καλούμαστε να κάνουμε την τρίχα, τριχιά, για να βγάλουμε μια είδηση ή να δώσουμε μια εξέλιξη σε ένα βασικό ρεπορτάζ.

Παρακολουθώντας με αρκετή ανυπομονησία την έναρξη των ανακοινώσεων για το που θα πάνε τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου οι free agent του ΝΒΑ σκέφτεσαι πόσο δύσκολο, αλλά και πόσο ξεχωριστό συνάμα είναι να είσαι αυτός που θα ανακοινώσει με ένα tweet που θα πάει ο Ντουράντ ή ο Λέοναρντ.

Φυσικά, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις τις ανακοινώσεις του bleacherreport, του espn και να κάθεσαι πάνω από το lap top με το F5 συνέχεια πατημένο!

Κορυφαίοι ρεπόρτερ όπως ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο Σαμς Καράνια του Athletic κι ο Κρις Χέινς του Yahoo είχαν αρχίσει από το Σάββατο να ενημερώνουν για δεδομένες συμφωνίες !

Για τους ΝΒΑholics χθες ήταν η νύχτα της ανατροπής και των εκπλήξεων. Μεγάλοι νικητές οι Νετς με τους Ντουράντ και του Τζόρνταν και τον Σον Μαρκς να κάνει φοβερές κινήσεις. Οι Νικς για ακόμη μια φορά αποδείχθηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου. Οι Μπακς κράτησαν τους Λόπεζ, Χιλ και Μίντλεντον, οι Ουόριορς πήραν τον Ράσελ, οι Σίξερς τον Χόρφορντ και σίγουρα αναμένονται και  άλλες μεγάλες κινήσεις. Φυσικά, η απόφαση του Λέοναρντ πλέον είναι κεντρίζει τους πάντες, ενώ πλέον έχουν μείνει πολύ λίγα σπουδαία ονόματα. Ο Πορζίνσκις έμεινε στο Ντάλας, ο Λίλαρντ στο Πόρτλαντ και φυσικά τα ποσά που δίνονται προκαλούν ίλιγγο.

Φυσικά, οι Μπακς θα τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για να κρατήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη ευκαιρία, αφού ο Ελληνας σταρ θα πάρει για πέντε χρόνια 250.000.000 δολάρια! Το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι το πιο απρόβλεπτο, αφού μην ξεχνάμε και το δίδυμο Τζέιμς-Ντέιβις!Καλό μήνα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…