Κεντρική Basket League Άρης Γουλιέλμος: “Στα 500.000 ευρώ το μπάτζετ, ο Μποχωρίδης επιθυμεί να μείνει”

Γουλιέλμος: “Στα 500.000 ευρώ το μπάτζετ, ο Μποχωρίδης επιθυμεί να μείνει”

goulielmos

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων, από φίλους του Άρη που βρέθηκαν στο Παλέ για την Γ.Σ. του Α.Σ. με θέμα της ΚΑΕ.

Μεταξύ άλλων, είπε για το μπάτζετ και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη: “Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει πριν έρθει ο κόουτς Μαρκόπουλος. Υπάρχει προπονητικό τιμ. Δε θα κάνω εγώ το σχεδιασμό της ομάδας. Ο κόουτς επικοινωνεί και με Έλληνες και με ξένους παίκτες. Το ότι δεν έχουν πάρει δημοσιότητα οι διαπραγματεύσεις είναι για να ολοκληρωθούν με το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για την ΚΑΕ. Το μπάτζετ της ΚΑΕ για το καθαρά αγωνιστικό είναι 500.000 ευρώ. Τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ εννοείται ότι μπορεί να τα πάρει ο Α.Σ. Σε πολλά οικονομικά στοιχεία υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας που σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν κοινή γνώσει. Τα λογιστικά στοιχεία μπορεί να τα πάρει ο Α.Σ., αλλά οι συναλασσόμενοι μαζί μας, μας απαγορεύουν να τα αναφέρουμε.

O Mποχωρίδης επιθυμεί να μείνει. Εχει κίτρινο αίμα και στο τέλος θα δει την αλήθεια. Κανένας παίκτης, πλην 1-2, πέρυσι δεν δέχτηκε να κάνει κλειστό συμβόλαιο. Με τον Τολιόπουλο είχαμε συμφωνήσει ότι θα παίξει για ακόμα μία χρονιά, όμως η ΑΕΚ του έκανε την διπλάσια πρόταση. Αν έρθει μία πρόταση η οποία είναι πολύ υψηλή και επιλέξει ο παίκτης να πάει σε άλλη ομάδα, δεν μπορούμε να τον εμποδίσουμε. Το θέμα του Μπελ είναι μπερδεμένο. Σε ό,τι αφορά τον Μαρκόπουλο, είναι προπονητής μας…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…